Worstenbroodjes van croissantdeeg | Foodaholic.nl

Worstenbroodjes van croissantdeeg

Het stond al even in de planning om worstenbroodjes te maken. Ik was er alleen nog niet helemaal over uit op welke manier. Kies is voor het klassieke recept van de Brabantse worstenbroodjes, of wordt het een worstenbroodje met bladerdeeg… Ik besloot te gaan voor het worstenbroodje wat ik zelf het lekkerst vind, namelijk worstenbroodjes van croissantdeeg. Een lekker, maar vooral erg gemakkelijk recept.

Dit heb je nodig:

  • een blik croissantdeeg
  • 12 cocktailworstjes

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor zoals vermeld staat op de verpakking van het deeg.
  2. Rol het deeg uit en druk de snijlijnen tegen elkaar zodat ze niet open gaan. Leg de worstjes aan de onderkant van het deeg en snijd het deeg in plakken die zo breed zijn als het worstje. Rol het deeg (met worstje) op.
  3. Bak zolang aangegeven staat op de verpakking van het deeg.

Geniet ervan!

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*