Winactie kalfsvlees Peter’s Farm

Via Instagram heb ik een leuke winactie lopen. Je maakt namelijk kans op een kalfsvleespakket t.w.v. 50 euro van Peter’s Farm. Eerder maakte ik daar al deze lekkere kalfsoesters mee en nu besloot ik er een hachee mee te maken. 

Via onderstaande foto kan je mee doen met de winactie: 

Dit bericht bekijken op Instagram

✨ WIN – WIN – WIN ✨⠀ ⠀ Gisteren vroeg ik in mijn stories wat jullie dachten dat ik ging maken. Veel van jullie dachten uiensoep, maar het werd hachee! Voor de samenwerking met Peters Farm kreeg ik namelijk weer heerlijk kalfsvlees en daar besloot ik een lekkere hachee mee te maken. Samen met de rode kool en aardappelpuree echt een goede maaltijd. ⠀ ⠀ Peter’s Farm vindt dierenwelzijn, rust en vrijheid voor de kalveren erg belangrijk. Dit zie je dan ook terug in de kwaliteit en de smaak van het vlees.⠀ ⠀ Wil jij het vlees nou ook eens proberen? Dan heb ik een leuke winactie! Je maakt namelijk kans op een box (zie mijn stories) van Peters Farm met kalfsvlees t.w.v. €50,-. Volg mij @foodaholicnl en @petersfarm en tag iemand voor wie jij hier een heerlijk gerecht mee gaat koken. O ja… niet geheel onbelangrijk! Meedoen kan alleen als je in Nederland woont en per persoon kan je maar 1x meedoen! ⠀ Reageren kan tot vrijdag 7 februari 10.00 uur, die vrijdag maak ik de winnaar bekend en plaats ik ook gelijk het recept van deze hachee online! 🙌🏻⠀ ⠀ #petersfarm #premiumkalfsvlees #kalfsvlees #samenwerking #ad #spon #winactie #giveaway

Een bericht gedeeld door Daniëlle – foodaholic.nl (@foodaholicnl) op

De uitgebreide voorwaarden voor de winactie lees je hieronder:

Deelnamevoorwaarden voor winactie
Peter’s Farm Kalfsvlees

Organisator:

Foodaholicnl & Peter’s Farm Veal
Saba 9
7332 BH Apeldoorn

Deelnemer:

Alleen fans van onze site, d.w.z. deelnemen aan de wedstrijd op de instagram van Foodaholic.nl en Peter’s Farm. Elke persoon kan slechts eenmaal deelnemen aan de wedstrijd. Deelname alleen vanaf 18 jaar, deelnemers woonachtig in Nederland. Bedrijfsleden en werknemers van Peter’s Farm en de VanDrieGroup of andere rechtstreeks bij de organisatie van de wedstrijd betrokken partijen zijn uitgesloten.

Periode en uitvoering van de wedstrijd:

Onder iedereen die de instagram van @Foodaholicnl en @petersfarm volgt en een reactie heeft geplaatst onder de foto van @foodaholicnl kan deelnemen tot 7 februari, 10.00 uur. De winnaar wordt uiterlijk op 7 februari 2020 getrokken.

De winnaars worden gepubliceerd op de instagram van @foodaholicnl en @petersfarm met hun instagram-naam. We zullen de winnaars ook onmiddellijk na de trekking op de hoogte brengen in een persoonlijk bericht. Als we niet binnen zeven dagen nadat we de winnaar bekend hebben gemaakt, een adres van een winnaar hebben ontvangen, wordt hun winst verbeurd. Het adres van de winnaar wordt alleen gebruikt om de prijs (een vleespakket t.w.v €50) te verzenden. Meer informatie hierover volgt hieronder onder het kopje “Gegevensbescherming”. De verzending van de winst is gratis en alleen mogelijk naar een adres in Nederland. Er is slechts één poging om per koerier te bezorgen. Als de ontvanger de zending niet op tijd bij het UPS Access Point heeft opgehaald, stuurt de UPS deze terug naar de klant. De ontvanger moet de kosten voor een nieuwe levering dragen als hij dat wenst.

Gegevensbescherming:

De verstrekte persoonlijke gegevens van de deelnemer, met name de instagram-naam en, in geval van een overwinning, voor- en achternaam, straat, postcode en woonplaats worden door de organisator gebruikt in overeenstemming met de voorschriften voor gegevensbescherming, in het bijzonder de Federal Data Protection Act en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) met het oog op de implementatie en verwerking van de wedstrijd opgeslagen, verwerkt en gebruikt. Door deel te nemen aan de wedstrijd stemt de deelnemer in met de verwerking van de gegevens door de organisator. De deelnemer stemt er ook mee in dat zijn of haar persoonlijke gegevens alleen door de organisator worden doorgegeven aan het bedrijf Peter’s Farm Veal, Saba 9 7332 Apeldoorn die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de wedstrijd. Het zal niet worden doorgegeven aan andere derden. De deelnemer heeft het recht om gratis informatie op te vragen over de persoonlijke gegevens die over hem/haar zijn opgeslagen. Bovendien heeft de deelnemer het recht om onjuiste gegevens te corrigeren, zijn persoonlijke gegevens te blokkeren en te verwijderen, op voorwaarde dat er geen wettelijke bewaarplicht is. De deelnemer heeft ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit. Bovendien heeft de deelnemer het recht om de persoonlijke gegevens die hij aan de organisator heeft verstrekt, te ontvangen in een gestructureerd, algemeen en machinaal leesbaar formaat, en hij heeft het recht om deze gegevens over te dragen aan een andere verantwoordelijke persoon zonder hinder van de verantwoordelijke, de om de persoonlijke gegevens te verzenden. Bij het uitoefenen van het bovengenoemde recht op gegevensoverdraagbaarheid heeft de deelnemer het recht om de persoonlijke gegevens rechtstreeks van de organisator te laten overdragen aan een andere verantwoordelijke persoon, voor zover dit technisch mogelijk is. De gegevens worden verwijderd na de uitvoering en verwerking van de wedstrijd.

Recht op:

Elke deelnemer heeft het recht om te allen tijde bezwaar te maken tegen de verwerking van de betreffende persoonsgegevens, waarvoor hij eerder toestemming had gegeven, door eenvoudig een e-mail te sturen naar het onderstaande e-mailadres. De organisator zal de persoonlijke gegevens niet langer verwerken, tenzij hij dwingende gerechtvaardigde gronden voor de verwerking kan aantonen die zwaarder wegen dan de belangen, rechten en vrijheden van de betrokken deelnemer, of de verwerking dient om rechtsvorderingen in te stellen, uit te oefenen of te verdedigen.

Andere:

Als belangrijke redenen worden aangevoerd die verhinderen dat de organisator de wedstrijd buiten zijn schuld kan uitvoeren, kan de organisator de wedstrijd annuleren. In geval van schending van de deelnamevoorwaarden of een poging tot manipulatie of misleiding kunnen de betrokken deelnemers worden uitgesloten. Een contante betaling van de prijzen in natura is niet mogelijk. De prijzen zijn niet overdraagbaar aan derden. De competitie is op geen enkele manier verbonden met Instagram. De enige verantwoordelijke en verantwoordelijke partij voor de wedstrijd is Peter’s Farm. Als u vragen of opmerkingen heeft over de wedstrijd, kan de deelnemer een e-mail sturen naar info@petersfarm.com. De wet van Nederland is uitsluitend van toepassing op de gehele rechtsverhouding tussen de deelnemer en de organisator.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*