Winactie Foodaholic.nl goodiebag

Ik vind het tijd voor een toffe winactie, want eindelijk heb ik een maand Foodaholic weer neergezet zoals ik mij er goed bij voel en zoals het ooit bedoeld was. 

Afgelopen jaar was best hectisch. In september werd ik behoorlijk ziek, daarna kreeg ik een wissel qua werk en was ik gewoon de balans even helemaal kwijt, maar ik geloof dat ik nu kan zeggen dat ik er weer helemaal ben! Misschien wel beter dan dat ik er daarvoor was. 

Winactie Foodaholic.nl goodiebag | Foodaholic.nl

Om dat te vieren geef ik 3x een goed gevulde Foodaholic.nl goodiebag weg. 1 via Facebook, 1 via Instagram en 1 via de site. Wat er allemaal in zit laat ik deels nog een verrassing, maar ik kan je verklappen dat het van make-up tot aan een kookboek en van koek tot aan haaraccessoires gaat. 

Wil jij nou zo’n toffe goodiebag winnen? Laat dan hieronder weten welk recept van Foodaholic.nl jij het lekkerst vindt en wie weet win jij dan 1 van de 3 Goodiebags.

Je mag op alle manieren meedoen. Maak dus ook kans via Instagram en via Facebook.

Meedoen kan tot en met vrijdag 12 juli. Op zaterdag 13 juli maak ik de winnaars bekend!
Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

14 Comments

 1. Wieteke

  Lieve Daan,
  Ik volg @foodaholicnl omdat je een toffe meid bent! Vroeger bij ons bijbaantje al! Je laat mensen zien te genieten van eten. Als het even niet goed gaat ook. Een ieder is soms even de balans kwijt. Als ik de balans kwijt ben kijk ik naar je recepten. Ik vind de kwarkbollen echt heerlijk!! Maak er altijd een heleboel!!

 2. Ilse

  Ik moet eerlijk zijn 👀 Eigenlijk nog geen 1 recept van je gemaakt. Maar ik scrolde door je recepten van taart. Nou daar zag ik genoeg lekkers. Ik ga zeker die glutenvrije worteltaart maken. En ik zag ook een paar lekkere cheesecake’s . Je hebt me voor vandaag zeker weer inspiratie gegeven. 🤗

 3. Renate

  Hee Daniëlle,
  Ik volg je blog omdat ik ze gezellig en (h)eerlijk vindt. Leest lekker weg met leuke en lekkere recepten, ga zo door!
  Groetjes Renate

 4. Jana

  Blij te horen dat je je weer beter voelt Daniëlle! Toffe winactie die je doet, altijd spannend zo’n goodiebag waarvan je niet weet wat er in zit. Ik denk dat mijn favo recepten vooral taarten zijn en dan met name de bokkepootjestaart omdat het vrij indrukwekkend overkomt maar eigenlijk supersimpel is om te maken. Het geeft mij ook inspiratie om andere soorten koekjes te gebruiken hiervoor!

 5. Wendy

  Wat een leuke winactie! Laatst had ik zo’n zin een tosti, maar ja een keer een andere variant dan standaard ham&kaas is ook wel eens lekker. Ik kwam de tosti met kaas, chorizo, avocado en rode peper tegen. Hmmm wat was die lekker :). Zeker voor herhaling vatbaar en ik heb nog wel een aantal recepten opgeslagen om eens te proberen :).

 6. Maaike Manheim

  Oeh bladerend op de site om een favoriet te kiezen kom ik net deze tegen die ik nog niet geprobeerd heb maar die ik zekerweten binnenkort ga proberen want hij lijkt me goddelijk, en is glutenvrij dus ik hoef niets aan te passen en dit zou wel eens een nieuwe favoriet kunnen gaan worden! Glutenvrije loempia met ham, kaas en ananas (https://www.foodaholic.nl/loempiahawaii/)
  Een goodiebag winnen zou ik superleuk vinden en ik weet zeker dat er mensen zijn die me graag helpen om van een eventuele glutenvolle inhoud af te komen, maar ik las al dat er zat inzat wat voor mij ook super is én ik vind de tas heel gaaf en zou er graag boodschappen mee gaan doen 😀

 7. Je vrolijk uiterlijk.
  Je inspireeert met lekkere recepten.
  Je presenteert het duidelijk en dit maakt het een compleet geheel.
  Gewoon sensationeel voor oog én keel zeg maar

 8. Inge Hennink

  De carpaccio wrap en ham pesto rolletjes maak ik graag voor een high tea. Ook het torentje van aardbeien, mascarpone en cake was tijdens een familie diner zeer geslaagd! En dan nog zoveel ideeën en recepten die ik nog wil uitproberen om te beginnen met de chocoladetaart met mascarpone! En zo’n goodiebag winnen, dat is natuurlijk altijd leuk! Zo leuk met jouw eigen foodaholic tas!!! Ik promoot je graag 😜😘

 9. Janneke Van Breugel

  Door het volgen van je enthousiaste account krijg ik vaak inspiratie om eens wat nieuw te proberen. Tof dat je vaak een persoonlijke touch geeft aan je berichten en altijd zo enthousiast bent!

 10. Arne Hennink

  Van het weekend ga ik weer mijn vrouw verrassen met een heerlijk ontbijtje op bed. Een van de varianten wentelteefjes staat op mijn boodschappenlijst. Daarnaast kan ik haar verrassen met een heerlijke. Cheescake welke???? oef de keuze is reuze.

 11. Berna

  Onwijs leuke winactie! MIjn favorecept is de watermeloen-fetasalade: heerlijk voor zomerdagen met een wijntje in de tuin!

 12. Anita H.

  Broodje met kruidenroomkaas is een van de favorieten!

 13. Marloes

  Super leuke winactie! Ik volg je graag om je leuke recepten. En welk recept ik het lekkerst vind? De burger met serranoham, mozzarella en pesto.

 14. sheri

  Wat onwijs knap dat je ondanks alle tegenslagen je hebt doorgezet & foodaholic weer nieuw leven hebt ingeblazen! Een van mijn favorieten is de sinaasappelcake, die doet me denken aan die van mijn oma en geeft me altijd een prachtig heimelijk gevoel.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*