Winactie Foodaholic.nl goodiebag

Ik vind het tijd voor een toffe winactie, want eindelijk heb ik een maand Foodaholic weer neergezet zoals ik mij er goed bij voel en zoals het ooit bedoeld was. 

Afgelopen jaar was best hectisch. In september werd ik behoorlijk ziek, daarna kreeg ik een wissel qua werk en was ik gewoon de balans even helemaal kwijt, maar ik geloof dat ik nu kan zeggen dat ik er weer helemaal ben! Misschien wel beter dan dat ik er daarvoor was. 

Winactie Foodaholic.nl goodiebag | Foodaholic.nl

Om dat te vieren geef ik 3x een goed gevulde Foodaholic.nl goodiebag weg. 1 via Facebook, 1 via Instagram en 1 via de site. Wat er allemaal in zit laat ik deels nog een verrassing, maar ik kan je verklappen dat het van make-up tot aan een kookboek en van koek tot aan haaraccessoires gaat. 

Wil jij nou zo’n toffe goodiebag winnen? Laat dan hieronder weten welk recept van Foodaholic.nl jij het lekkerst vindt en wie weet win jij dan 1 van de 3 Goodiebags.

Je mag op alle manieren meedoen. Maak dus ook kans via Instagram en via Facebook.

Meedoen kan tot en met vrijdag 12 juli. Op zaterdag 13 juli maak ik de winnaars bekend!
Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Comments are closed.