Roerei met tomaatjes en rucola | Foodaholic.nl

Weight Watchers paasontbijt – Roerei met tomaat en rucola

Eiergerechten horen echt wel bij Pasen vind ik. Jolanda schrijft natuurlijk iedere 2 weken een stuk voor jullie over Weight Watchers. Het leek mij dan ook leuk om een recept van Weight Watchers met jullie te delen. Aangezien Pasen voor de deur staat besloot ik dus voor dit heerlijke ontbijt van roerei met tomaat en rucola te gaan. In totaal zou dit je 5 smartpoints kosten als je er een roggebroodje bij eet. Ik heb deze zelf weggelaten.

Voor 2 personen:

Dit heb je nodig:

  • 16 cherrytomaatjes
  • 2 theelepels (olijf)olie
  • 4 eieren
  • 20 milliliter halfvolle melk
  • snufje peper
  • snufje zout
  • 2 eetlepel basilicum
  • 2 handenvol rucola
  • optioneel: 2 sneetjes roggebrood

j

Zo maak je het:

  1. Snijd de tomaatjes in partjes.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de tomaatjes kort.
  3. Kluts de eieren met de melk, het zout en de peper en schenk bij de tomaatjes.
  4. Laat het ei al roerend in 5 minuten stollen.
  5. Voeg de basilicum toe en meng het door elkaar.
  6. Serveer op een bedje van rucola met eventueel een sneetje roggebrood.

Geniet ervan! 

Roerei met tomaatjes en rucola | Foodaholic.nl

Iets gemaakt van Foodaholic? Deel het dan op social media met #foodaholicnl. Ik vind het erg leuk om te zien.

Wil je op de hoogte blijven van Foodaholic? Volg mij dan op Instagram en like mijn Facebookpagina

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*