Wat gebruik ik allemaal op mijn mobiele telefoon?

Wat gebruik ik allemaal op mijn mobiele telefoon?

In mijn zoektocht naar een nieuwe telefoon stuitte ik op de Samsung Galaxy Note 9. Het duidelijke scherm is wat mij bij deze telefoon aantrok. Hierdoor ging ik weer eens bewust kijken naar wat ik allemaal met mijn telefoon doe en welke apps ik vaak gebruik. Het leek mij leuk om hier een artikel over te schrijven. Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd wat jullie allemaal op je telefoon doen. 

Social media

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik Instagram het meeste gebruik op mijn telefoon. Ik vind het heerlijk om door de foto’s te scrollen en zelf mijn foto’s te plaatsen. De camera van de Samsung Galaxy Note 9 is top dus dat zou voor Instagram ook goed uitkomen. Zo zit er een goede telezoom functie en een licht en donker functie op. Ideaal! Facebook gebruik ik niet meer op mijn telefoon. Pinterest daarentegen wel weer. Dat blijft leuk om ideetjes voor Foodaholic.nl op te doen, maar ook voor mijn andere baan in het onderwijs gebruik ik het vaak. 

Wat gebruik ik allemaal op mijn mobiele telefoon? | Foodaholic.nl

Bloglovin

Bloglovin is een app waarmee ik andere blogs volg en lees. Ik volg zelf best een aantal blogs en ik kan het heerlijk vinden om een avondje op mijn telefoon te lezen. Ik moet dan vaak erg de tijd in de gaten houden anders blijf ik zo doorlezen. Via de app heb ik inmiddels ook veel nieuwe blogs leren kennen. Aangezien mijn Engels niet al te best is zijn het altijd wel Nederlandse blogs. Vooral foodblogs, maar ook lifestyle- & fitblogs volg ik. 

Wat gebruik ik allemaal op mijn mobiele telefoon? | Foodaholic.nl

Notities maken 

Om notities te maken maak ik gebruik van de app Simplenote. Zoals de naam eigenlijk al aangeeft een hele simpele app om notities in te zetten. Ik moet bekennen dat ik de app van WordPress echt verschrikkelijk vind en ik regelmatig mijn blogs in notities aan het typen ben. Ideaal, want vanuit de app kan je het ook gelijk op de mail zetten. Zo schrijf ik iedere maand mijn geniet momentjes in deze app. Handig, want ik kan gelijk terugkijken naar mijn foto’s. Natuurlijk gebruik ik de app ook om recepten in op te slaan, boodschappenlijstjes te maken etc.

Mailen

Ik moet bekennen dat ik mijn mail wel ontvang op mijn telefoon, maar zelden via mijn telefoon antwoord. Hij geeft namelijk altijd een andere layout op mijn telefoon dan wanneer ik hem op mijn desktop bekijk. Wel vind ik het fijn om te zien wie mij gemaild heeft. Ik gebruik zelf de app Microsoft Outlook hiervoor. Deze is ook voor de Samsung Galaxy note 9 beschikbaar. Ideaal, want daarbij kan je instellen voor welk emailadres je notificaties wil ontvangen.

Spotify

Naast Instagram is dit denk ik wel de app die ik het meest op mijn telefoon gebruik. Ik hou van muziek, maar ik vind het ook heel fijn om naar Podcast te luisteren. Qua muziek luister ik altijd heel verschillend. Een podcasts die ik erg fijn vind om te luisteren is die van ‘So V’s choice podcast’.

Wat gebruik ik allemaal op mijn mobiele telefoon? | Foodaholic.nl

Daarnaast gebruik ik mijn telefoon natuurlijk gewoon voor hetgeen waar de telefoon voor bedoeld was. Bellen, sms-en en WhatsAppen. Toch fijn om altijd met iedereen contact te kunnen hebben waar je ook bent. Wel probeer ik de laatste tijd mijn telefoon wat vaker te laten liggen. Ik ben benieuwd of mij dat ook gaat lukken als ik straks een nieuwe heb ;).

Ben jij bekend met de Note serie van Samsung? Zou jij het mij aanrader?

Deze blogpost is geschreven voor een samenwerking. Lees mijn disclaimer voor meer informatie. 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*