Verschillende smaken kruidnoten proeven | Foodaholic.nl

Verschillende smaken kruidnoten proeven

Ja… hij is er weer! Sinterklaas en zijn Pieten zijn sinds zaterdag weer in het land. In de winkels konden wij al een tijdje alle lekkernijen die hierbij horen kopen. Aangezien je tegenwoordig kruidnoten in allerlei verschillende smaken kan kopen leek het mij leuk om aan de slag te gaan met een video waarin wij verschillende smaken kruidnoten proeven. Samen met Jolanda nam ik deze proefvideo op.

in deze video proefden wij de smaken Tompouce, Kokos melkchocolade, Kaneel truffel, Lemon cheesecake, Appeltaart, Caramel zeezout en Straciatella. Alle smaken waren van Van Delft. Niet gesponsord, gewoon zelf gekocht.

Heb jij dit jaar al een leuke smaak kruidnoten op? Lijkt het je leuk als ik vaker een proefvideo opneem?

Fijne Sinterklaastijd!

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*