Tosti met champignons, Old Amsterdam en knoflooksaus | Foodaholic.nl

Tosti met champignons, Old Amsterdam en knoflooksaus

Champignons en knoflook zijn een heerlijke combinatie. Wij zijn hier thuis echt dol op champignons en wij eten ze dan ook regelmatig. Toen wij nog een restje champignons in de koelkast hadden liggen bedacht vriendlief dat dit vast ook heel lekker zou zijn op een tosti… Dus hup… Daar gingen wij de keuken in om het te proberen. Het was erg lekker en dus vinden wij dat wij het recept met jullie moeten delen.

Voor 1 tosti

Dit heb je nodig:

  • 2 boterhammen (wij gebruikten 2 spelt boterhammen)
  • 2 plakken old Amsterdam kaas
  • 5 champignons
  • snufje zout en peper
  • 2 hele + 2 halve theelepels knoflooksaus

Zo maak je het:

  1. Smeer op iedere boterham een halve theelepel knoflooksaus. Leg dan een plak old Amsterdam kaas daar bovenop.
  2. Bak de champignons in wat boter in een koekenpan. Doe er een snufje zout en een heel klein beetje peper bij. Als de champignons goed gebakken zijn leg je ze op 1 boterham (bovenop de kaas).
  3. Leg de andere boterham er dan op en bak de tosti lekker krokant in een koekenpan of onder het tosti-ijzer.

Geniet ervan!

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

3 Comments

  1. Ohhhh dit lijkt me lekker! Knoflook en champignons is inderdaad een top combinatie, en dan nog kaas erbij. Jum….

  2. Hermien Valckenborg

    oh lekker ga dat het weekend maken

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*