Tosti Shoarma | Foodaholic.nl

Tosti Shoarma

Goed nieuw! Vanaf vandaag plaatsen wij ook op maandag een recept. Iedere maandag zal er voortaan een heerlijk tosti recept voorbij komen. Van heel simpel (tosti ham-kaas) tot een wat meer werk tosti (bijv, deze tosti shoarma).

Wij zijn zelf namelijk erg gek op tosti’s en buiten dat kan je zo enorm variëren qua beleg en dat is enorm leuk om uit te proberen. Zo hadden wij pas een tosti die echt te vies was…. Die delen wij dan natuurlijk niet met jullie!

Of je de tosti met glutenvrij brood maakt of niet, dat maakt voor het recept in principe niet uit.
Wij hopen dat jullie ook van deze rubriek weer wat inspiratie zullen krijgen en dat er weer lekker wat tosti’s gegeten mogen worden!

Het recept van onderstaande tosti bedachten wij nadat er een restje shoarma in de pan zat. Ik ging proberen er een tosti van te maken en ik moet zeggen… het was net of ik een pizza met shoarma zat te eten! (vroeger een van mijn favorieten).

Voor 1 tosti

Dit heb je nodig:

  • 2 sneetjes brood
  • 1 plak jonge kaas
  • een tomaat
  • een eetlepel shoarma
  • 2 theelepeltjes knoflooksaus

Zo maak je het:

  1. Als de shoarma nog ongebakken is bak je deze gaar in een koekenpan. 
  2. Smeer de 2 sneetjes brood in met de knoflooksaus. Op ieder sneetje een theelepeltje. Leg dan op 1 helft de plak kaas en daar bovenop komt dan de shoarma.
  3. Snijd de tomaat in plakjes en leg wat plakjes boven op de shoarma. Leg de tweede boterham met de besmeerde kant op de stapel!
  4. Doe de tosti in het tosti- ijzer, onder de grill of in de grillpan voor enkele minuten totdat de kaas lekker gesmolten is (ongeveer 4).

Geniet ervan!

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*