Tosti met jam | Foodaholic.nl

Tosti met jam

In onze kinderjaren maakten onze ouders weleens een tosti met jam voor ons. Toen ik aantal jaar terug op vakantie was in Turkije maakte ik ook (bijna) iedere ochtend deze tosti, want waarom zou je een tosti niet als ontbijt kunnen eten?

Net een geroosterde boterham, maar doordat de jam ook warm wordt is het een nog groter feestje om te eten. Ik vind hem zelf wel het lekkerst met een jam van rood fruit.

Dit heb je nodig:

  • 2 boterhammen naar keuze
  • een eetlepel frambozen/bosvruchten/aardbeien jam

Zo maak je het:

  1. Smeer de boterham in met de jam. Leg de andere boterham erop.
  2. Grill hem in de grillpan, onder de grill of in het tosti-ijzer.
  3. Doordat er jam in zit is het vrij snel klaar. Als de boterhammen krokant is hij goed!

Geniet ervan!

Liefs, Daniëlle

Tosti met jam | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Bewaar het recept voor tosti met jam op Pinterest:

Tosti met jam | Foodaholic.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*