Tomatensoep in brood | Foodaholic.nl

Tomatensoep in brood

Deze post in eigenlijk geen recept, maar het is wel leuk om je soep zo te serveren. Daarom deel ik deze tomatensoep in brood graag met jullie.

Toen wij zelf een aantal jaren geleden in Oostenrijk waren kreeg mijn moeder haar soep ook in een broodje geserveerd. Dit was erg leuk om te zien en dus vond ik dat ook leuk om hier op de site te delen. Ik heb ervoor gekozen om er deze keer gewoon tomatensoep in te doen, maar in principe kan je er alle soorten soep in doen.

Ik gebruikte zelf een afbak Italiaanse bol om de soep in te doen, maar je kan er natuurlijk ook een ander broodje voor kopen. Let er wel op dat hij niet te klein is, want hij moet natuurlijk niet gaan lekken.

Het enige wat je voor deze tomatensoep in brood nodig hebt zijn afbakbroodjes (1 per persoon) en soep.

Zo maak je het:

  • Hol de afbakbroodjes uit en bak ze af zoals op de verpakking staat. Schep vervolgens de soep erin en dan is het al klaar om te serveren.

Geniet ervan!

Liefs, Daniëlle

Tomatensoep in brood  | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Bewaar dit recept op Pinterest:

Tomatensoep in brood  | Foodaholic.nl

Comments are closed.