Speltpizza met geitenkaas, champignons en ontbijtspek | Foodaholic.nl

Speltpizza met geitenkaas, champignons en ontbijtspek

Soms heb je gewoon zin in een makkelijke maaltijd en heb je geen zin om heel lang in de keuken te staan.Het is bij pizza dan héél fijn als je niet meer zelf je pizzadeeg hoeft te maken.Deze rol met vers spelt- pizzadeeg van Tante Fanny zat in de Foodybox. Ik vond het een heel erg lekker deeg en weet zeker dat ik het vaker ga gebruiken.

Dit heb je nodig:

  • 1 rol spelt- pizzadeeg
  • 250 gram champignons
  • 10 plakjes ontbijtspek
  • 125 gram zachte geitenkaas
  • tijm
  • honing
  • 1 eetlepel crème fraiche

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Leg het pizzadeeg op een bakplaat. Er zit al bakpapier onder dus dat is fijn.
  3. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
  4. Doe een eetlepel crème fraiche op het deeg en smeer goed uit. Verdeel de champignons erover.
  5. Snijd de plakjes ontbijtspek in drieën. Verdeel de plakjes over de pizza en verkruimel vervolgens de geitenkaas eroverheen.
  6. Bestrooi met de tijm (ik gebruikte iets meer dan een eetlepel) en besprenkel met wat honing.
  7. Zet in de voorverwarmde oven voor 18 á 20 minuten.

Geniet ervan!

Kennen jullie de degen van Tante Fanny al?

Deze blog bevat een product wat ik opgestuurd heb gekregen. Dit verandert niks aan mijn mening over dit product. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

One Comment

  1. Wat een lekkere combinatie voor op de pizza!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*