Snel klaar met de maaltijden van Freasy | Foodaholic.nl

Snel klaar met de maaltijden van Freasy!

Goed… ik moet iets bekennen… normaliter ben ik namelijk echt tegen kant en klaar maaltijden. Goed, van een slager kunnen ze er nog weleens mee door, maar als ik in een supermarkt een kant en klaar maaltijd pak, schrik ik mij rot van alle gekke dingen die erin zitten. Ik was dan ook enorm nieuwsgierig toen ik een oproep van Marlot van Freasy voorbij zag komen en ik uiteindelijk haar kant & klaar maaltijden mocht gaan proberen.

De kant & klaar maaltijden van Freasy vallen dan ook wel gelijk onder een hele andere categorie. Ze zijn gezond, gemakkelijk, flexibel en verantwoord. De maaltijden worden vers bereid, daarna vers ingevroren door shockvriezen, ze worden bevroren bij je bezorgd en daarna kan je ze gelijk vanuit je vriezer opwarmen in de oven of in een magnetron.

De maaltijden zijn minimaal 10 weken houdbaar, maar dat alles staat ook duidelijk op het doosje vermeld. Eigenlijk staat alles op het doosje vermeld, zoals de ingrediënten, maar bijvoorbeeld ook de macro’s. Bij een gezonde levensstijl is dat vaak wel heel fijn om in te kunnen zien. Ik was er in elk geval erg blij mee.

De maaltijden die ik kreeg waren de boerenquiche, pompoenpasta met parmezaan en pecan, courgette lasagne met kalfsgehakt, kokkeltjes pasta en als toetje een overheerlijke Salted Caramel Brownie! Het bereiden van de maaltijden is heel gemakkelijk. Op het doosje staat of de deksel erop of eraf moet, op welk wattage je magnetron moet staan en hoeveel minuten je maaltijd in de magnetron moet. Bij mij klopte dat bij alle maaltijden behalve bij de Brownie…. Deze kwam helemaal gesmolten uit de magnetron. Oeps… gelukkig deed dan niks af aan de smaak.

Snel klaar met de maaltijden van Freasy | Foodaholic.nl
Boerenquiche

Wij vonden de maaltijden heel puur van smaak. Ik eet weinig zout en ik vond het fijn dat deze maaltijden ook niet teveel zout bevatten. Zoals Marlot van Freasy ook zegt “Je kan beter zelf wat extra kruiden toevoegen, want uit het gerecht halen kan het niet”.

De gerechten die je kan bestellen verschillen in prijs van €6,- tot €11,-. Dit is in mijn ogen een goede prijs, aangezien er geen gekke ingrediënten in zitten en alles vers bereid wordt. Lijkt het jou ook wel wat? Dan kan je met de kortingscode TAKEITFREASY je eerste bestelling met 10 euro korting plaatsen.

Eet jij weleens kant & klaar maaltijden?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*