Jam! Op Pinterest zie je veel foto’s en recepten voorbij komen van een zogenaamd “snackbrood”. Dit snackbrood met mozzarella en pesto is echt super gemakkelijk en je hebt er slechts 3 ingrediënten voor nodig.
Wij hebben hem gegeten bij een heerlijk kommetje tomatensoep, maar je kunt het ook maken als borrelhapje voor een verjaardag, feestje of bankhangavond.
Dit heb je nodig:
- 1 afbakbrood (ik heb gekozen voor ciabatta)
- 2 eetlepels pesto
- 1 bol mozzarella
Zo maak je het:
- Verwarm de oven voor volgens de verpakking van het afbakbrood.
- Snijd het brood om de 0,5-1 cm in met een scherp mes. Snijd de mozzarella in dunne plakjes.
- Vul de inkepingen in het brood met de pesto en mozzarella. Het snackbrood wordt het lekkerst wanneer je de pesto en mozzarella zo diep mogelijk in het brood drukt.
- Bak vervolgens af volgens de verpakking van het afbakbrood.
Geniet ervan!
Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s
Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien!