Snackbrood met mozzarella en pesto | Foodaholic.nl

Snackbrood met mozzarella en pesto

Jam! Op Pinterest zie je veel foto’s en recepten voorbij komen van een zogenaamd “snackbrood”. Dit snackbrood met mozzarella en pesto is echt super gemakkelijk en je hebt er slechts 3 ingrediënten voor nodig.

Wij hebben hem gegeten bij een heerlijk kommetje tomatensoep, maar je kunt het ook maken als borrelhapje voor een verjaardag, feestje of bankhangavond.

Dit heb je nodig:

  • 1 afbakbrood (ik heb gekozen voor ciabatta)
  • 2 eetlepels pesto
  • 1 bol mozzarella

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor volgens de verpakking van het afbakbrood.
  2. Snijd het brood om de 0,5-1 cm in met een scherp mes. Snijd de mozzarella in dunne plakjes.
  3. Vul de inkepingen in het brood met de pesto en mozzarella. Het snackbrood wordt het lekkerst wanneer je de pesto en mozzarella zo diep mogelijk in het brood drukt.
  4. Bak vervolgens af volgens de verpakking van het afbakbrood.

Geniet ervan!

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

One Comment

  1. Heerlijk zo’n snackbrood! Deze staat al op het menu met de feestdagen 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*