Snack broodje met kaas, rumpsteak en ui

In de foodybox van de zomer zat een mooi stukje rumpsteak van Le Jean. Wij besloten om daarmee dit snack broodje met kaas, rumpsteak en ui . Heerlijk om te serveren bij een gezellige borrel. Als je een grotere variant maakt is het ook een mooi gerecht als lunch.

Voor 8 snack broodjes

Ingredients

  • 4 mini afbak pistolet broodjes
  • 4 plakken jong belegen kaas
  • 150 gram rumpsteak
  • 1 ui
  • boter om in te bakken
  • 1 teentje knoflook
  • balsamicoazijn
  • zout en peper naar smaak

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Snijd de afbakbroodjes doormidden en leg op iedere helft, de helft van een plakje kaas.
  3. Pel de knoflook en pers hem fijn. Pel de ui en snijd deze in halve ringen. Verhit wat boter in een koekenpan en gaar de ui met knoflook daarin mooi gaar. Voeg als het nog even op moet staan een eetlepel balsamicoazijn toe.
  4. Bak de broodjes 8 minuten in de voorverwarmde oven.
  5. Zout en peper de rumpsteak. Verhit wat boter in een koekenpan en bak de rumpsteak 3 tot 4 minuten aan beide kanten.
  6. Snijd de rumpsteak in dunne plakjes. Leg op ieder broodje wat plakjes en doe daarop nog wat van het ui-mengsel.

Geniet ervan!

Snack broodje met kaas, rumpsteak en ui | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Deze blogpost bevat een product wat ik opgestuurd heb gekregen. Dit verandert niks aan mijn mening over dit product. Lees mijn disclaimer voor meer informatie. 

image_printPrint

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*