Salade met biefstuk | Foodaholic.nl

Salade met biefstuk

Op sommige dagen wil je liever niet al te lang in de keuken staan. Dan ben je druk of is het veel te warm om uitgebreid te koken. Deze salade met biefstuk is dan een goede maaltijd, want je hebt hem zo gemaakt. Hij is lekker om te eten met pasta of gewoon met wat stokbrood.

Voor 2 personen

Dit heb je nodig:

  • 2 biefstukken, op kamertemperatuur
  • 1,5 eetlepel olijfolie
  • 40 gram rucola
  • 75 gram zongedroogde tomaatjes
  • 25 gram parmezaanse kaas vlokken
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 25 gram geroosterde pijnboompitten
  • zout en peper

Zo maak je het:

  1. Bestrijk de biefstukken met 1 eetlepel olie. Bestrooi met wat zout en peper naar smaak. Grill het vlees in een grillpan of op de barbecue 4 tot 5 minuten. Halverwege een keer omdraaien. Laat het vlees losjes ingepakt in aluminiumfolie 5 minuten rusten.
  2. Verdeel de rucola over 2 borden en verdeel de zongedroogde tomaatjes hierover. Besprenkel met de rest van de olijfolie en de balsamicoazijn.
  3. Snijd de biefstuk in plakjes en verdeel over de salade. Strooi de Parmezaanse kaas en de geroosterde pijnboompitten erover.

Geniet ervan!

Salade met biefstuk | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

image_printPrint

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*