Quesadilla met Mexicaanse groentemix

Na een korte zomerstop was het deze maand weer tijd om aan de slag te gaan voor Bonduelle. Wij kregen een lekker pakket thuisgestuurd met daarin onder andere ook een mooie Boho- Tiffin. Deze quesadilla’s zijn lekker om mee te nemen in deze toffe lunchbox. Ik maakte ze met de Mexicaanse groentemix van Bonduelle uit de diepvries. Ik moet bekennen dat ik zelf eigenlijk nooit diepvries groente koop…. Gek he? Nu heb ik het wel geprobeerd en komt het vast wel weer vaker in huis.

Voor 1 quesadilla

Dit heb je nodig:

  • 1 wrap
  • 1 1/2 plak jong belegen kaas
  • een kwart ui, gesnipperd
  • 100 gram Mexico melange van Bonduelle
  • zout en peper

Zo maak je het:

  1. Verwarm de grill vast voor op de laagste stand.
  2. Verhit een beetje olijfolie in de koekenpan. Fruit de ui hierin aan en voeg de Mexico melange met een beetje zout en peper toe. Met 4 minuutjes is deze ook goed.
  3. Beleg 1 helft van de wrap met de kaas. Schep daarop de melange en klap de wrap dicht.
  4. Doe hem voor ongeveer 4 minuten onder de grill. Wel even in de gaten houden dat hij niet zwart wordt.

Geniet ervan!

Quesadilla met mexicaanse groentemix | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Dit bericht bevat een product wat ik gekregen heb. Dit verandert niks aan mijn mening over het product. Lees de disclaimer voor meer informatie! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*