Plaattaartjes met brie, pancetta en cranberry | Foodaholic.nl

Plaattaartjes met brie, pancetta en cranberry

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Plaattaartjes vind ik altijd iets wat je makkelijk even maakt. Zowel zoet als hartig kunnen ze erg lekker zijn en het is helemaal niet moeilijk. Deze plaattaartjes met brie, pancetta en cranberry zijn een combinatie van zoet en hartig.

Cranberry en brie combineren sowieso perfect bij elkaar en het zoute van de pancetta past daar perfect bij. 

De plaattaartjes kan je leuk als voorgerecht met wat salade opdienen, maar ook bij een brunch of lunch zullen ze het goed doen. Je kan ze zowel koud als warm eten.

Plaattaartjes met brie en pancetta – voor 6 plaattaartjes

Geniet ervan!

Liefs, Daniëlle

Plaattaartjes met brie, pancetta en cranberry | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Zin in plaattaart, maar dan liever voor het ontbijt? Dan is deze variant met ei, spek, tomaat en kaas een heel lekker idee!

Bewaar het recept voor plaattaartjes met brie, pancetta en cranberry op Pinterest:

Plaattaartjes met brie, pancetta en cranberry | Foodaholic.nl
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Comments are closed.