Pitabroodje met zalm en roerei | Foodaholic.nl

Pitabroodje met roerei en zalm

Over precies een week is het alweer Pasen. Veel mensen gaan dan uitgebreid ontbijten, lunchen of brunchen. Dit pitabroodje met roerei en zalm is heerlijk om daarbij te serveren. Het is niet moeilijk om te maken. Het kan alleen wel zijn dat je na het broodje vol zit ;).

Aantal: 4 broodjes

Dit heb je nodig:

  • 4 spelt pitabroodjes
  • 5 eieren
  • 200 gram gerookte zalm
  • 5 plakken jonge kaas
  • handje fijngesneden peterselie
  • rucola

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor. De temperatuur staat aangegeven op de verpakking van de broodjes. Bak de pitabroodjes.
  2. Verhit een koekenpan. Breek één voor één de eitjes boven de pan en blijf roeren totdat het goed is. Breng op smaak met wat zout en peper. Roer de bieslook er goed doorheen. Daarna kan je het vuur uitzetten en eventueel een deksel op de pan doen zodat de roerei warm blijft.
  3. Snijd de pitabroodjes open. Leg er een plak kaas en een plak gerookte zalm op. Schep er dan wat ei in en doe er nog wat rucola bij.

Geniet ervan!

Pita met zalm en roerei | Foodaholic.nl

Iets gemaakt van Foodaholic? Deel het dan op social media met #foodaholicnl. Ik vind het erg leuk om te zien.

Wil je op de hoogte blijven van Foodaholic? Volg mij dan op Instagram en like mijn Facebookpagina

image_printPrint

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*