Perzik met rauwe ham en basilicum | Foodaholic.nl

Perzik met rauwe ham en basilicum

Soms probeer je eens iets nieuws qua smaakcombinaties. Dat rauwe ham lekker is met meloen dat wisten we al, maar dat perzik met rauwe ham en basilicum ook een heerlijke combinatie is kwamen wij door dit hapje achter.

De basilicum geeft er iets meer pit/kruidigs aan. Wij hebben deze keer perzik uit blik gebruikt, maar als straks de heerlijke verse perziken er weer zijn gaan wij dit hapje zeker nog eens maken!

Dit heb je nodig:

  • blikje perzik partjes (20 partjes)
  • 10 plakjes rauwe ham
  • 10 (grote) blaadjes basilicum

Zo maak je het:

  1. Laat de perziken uitlekken. Scheur de plakjes ham in tweeën, zodat het twee lange plakken worden.
  2. Snijd of knip de blaadjes basilicum door de helft.
  3. Pak een partje perzik, leg er een blaadje basilicum op en wikkel er dan een plakje rauwe ham omheen.

Geniet ervan!

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*