Pannenkoek met Griekse yoghurt | Foodaholic.nl

Pannenkoek met Griekse yoghurt

Soms wil je gewoon eens iets anders als ontbijt. Ik gun mijzelf helaas niet altijd de tijd om echt iets bijzonders voor mijzelf klaar te maken. Vaak wordt het een rijstewafel, cracker en een bakje Alpro yoghurt. Maar nu was het eens wat anders. Deze pannenkoek met Griekse yoghurt is lekker fris en vult goed. Wat natuurlijk voor een ontbijt erg belangrijk is.

Ik heb zelf een glutenvrije pannenkoek gebruikt. Hiervoor hebben wij alleen nog niet het recept gedeeld, maar de meeste glutenvrije mensen weten wel een recept. Voor gewone pannenkoeken hebben wij wel een recept op de site staan!

Dit heb je nodig:

  • 1 pannenkoek
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt
  • een handvol blauwe besjes
  • een handvol frambozen
  • evt. iets een beetje poedersuiker

Zo maak je het:

  1. Verwarm de pannenkoek iets in de magnetron.
  2. Doe de twee eetlepels Griekse yoghurt erop en smeer het uit.
  3. Rol dan de pannenkoek op. Strooi de besjes en frambozen erover-/omheen.
  4. Ben je een zoetekauw en vind je het niet zoet genoeg? Strooi er dan een klein beetje poedersuiker overheen.

Geniet ervan!

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*