Notenmix om mee te borrelen | Foodaholic.nl

Notenmix om mee te borrelen

Ook deze maand werd ik door Bonduelle in een challenge uitgedaagd. Ik ging aan de slag met een heerlijke notenmix met daarin onder andere krokante edamame boontjes, krokante kikkererwten, pistache nootjes, pinda’s, cashewnoten en amandelen. 

De edamame boontjes en de kikkererwten maak je samen klaar. Daarna voeg je de rest van de nootjes toe en meng je alles goed door elkaar. 

dit heb je nodig:

  • 200 gram kikkererwten en edamame boontjes van bonduelle. (2 aparte blikjes, maar in totaal 200 gram)
  • 1 eetlepel olijfolie 
  • zeezout
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder 
  • 50 gram pinda’s 
  • 50 gram amandelen
  • 30 gram cashewnoten
  • 20 gram pistachenoten

zo maak je het:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Spoel de kikkererwten en edamame boontjes af en laat ze uitlekken. Doe ze in een schaaltje en voeg de olijfolie en kruiden toe. Meng goed door elkaar.
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel de erwten en boontjes erover. 
  • Rooster ze in 15 minuten krokant. Hussel ze nog even goed door elkaar en bak dan nogmaals 10 tot 15 minuten. 
  • Laat ze iets afkoelen en meng met alle andere noten door elkaar.

Geniet ervan!

Notenmix om mee te borrelen | Foodaholic.nl
Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Deze blogpost bevat een gekregen product. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

image_printPrint

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*