Nieuwe OERRR producten van Leev | Foodaholic.nl

Nieuwe OERRR producten van Leev

Een tijdje terug hebben sommige van jullie misschien al wel op Instagram gezien dat ik de nieuwe OERRR producten van Leev had gekregen. Het zijn biologische producten zoals tussendoortjes, broodvervangers en cereals.

Biologisch wordt helaas vaak nog gezien als erg duur of niet lekker. Dat is niet wat Leev neer wil zetten met deze producten. Leev wil dat biologisch voor iedereen bereikbaar is.

Leev hanteert een eerlijk en verantwoord verdienmodel. De bedrijfswinst gaat naar de Leev Foundation om kwetsbare jongeren te helpen. Zo is er Leevboerderij Het Erfdeel waar jongvolwassenen verblijven die niet thuis of zelfstandig kunnen wonen. De hulp voor deze jongeren is schaars in Nederland. Leev biedt deze jongeren een veilig thuis en ambulante begeleiding om ze weer op weg te helpen in de maatschappij. Oprichter Leo Voorwinden over OERRR: “Ik hoop dat consumenten geïnspireerd worden door ons verhaal om Nederland gezonder te maken met onze eerlijke OERRR-producten. En vooral dat we op deze manier aan anderen denken die hulp hard nodig hebben. Met onze OERRR-producten helpen we kwetsbare jongeren in onze samenleving.”

Ik vind dit een prachtig verhaal en dat is ook de reden waarom ik er op mijn blog aandacht aan wil geven.

Nieuwe OERRR producten van Leev | Foodaholic.nl

Wat ik vond van de producten die ik gekregen heb:

OERRR mini’s met cranberry en appel – Een lekker bros koekje met iets een zuurtje van de cranberry en de appel. Ik vond het fijn dat ik er niet van bleef eten. Na een paar koekjes ben je ook weer verzadigd.

OERRR koek met cranberry, rozijn en granen – Ook dit is een wat brosse koek. De smaak is prima. De rozijnen zijn niet teveel waardoor je wel echt een koek met rozijnen eet. Deze koek is ook ideaal om mee te nemen voor onderweg.

OERRR koek met proteïne, karamel en granen – Dit vind ik een erg lekkere koek. Niet te zoet en vult voor mij goed genoeg als tussendoortje. Net zoals de koek met cranberry, rozijn en granen neemt ook deze gemakkelijk mee. Lekker als tussendoortje of ideaal voor na het sporten.

OERRR crackers vezelrijk spelt en lijnzaad – Ik ben dol op zulke crackers. Ze vullen goed en zijn lekker knapperig. Ik denk wel dat je van zulke crackers moet houden, want ze zijn wat ‘zwaarder’ dan een normale cracker. Er zitten goede voedingsstoffen in en ik denk dat ik deze zeker vaker ga kopen.

OERRR wafels volkoren quinoa – In de tijd dat ik glutenvrij at nam ik vaak quinoa wafels. Deze vulden net iets beter dan de gewone rijstwafels. Ik was met deze wafels dan ook erg blij, want dit vind ik zo lekker. Het is vaak een lichte maaltijd en je kan het beleggen zoals je zelf lekker vindt. Ook deze komen hier zeker vaker in huis.

Ken jij de producten van Leev al?

Nieuwe OERRR producten van Leev | Foodaholic.nl

Dit artikel bevat een product wat ik gekregen heb. Dit verandert niks aan mijn mening over dat product. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

 

Comments are closed.