Mijn favoriete smoothies van dit moment | Foodaholic.nl

Mijn favoriete smoothies van dit moment!

Eerder schreef ik al een blog over de supercharged juices van Natur. Dat bericht kan je hier lezen. Inmiddels heeft Natur ook supercharged smoothies uitgebracht en daar vertel ik je graag iets meer over.

De smoothies zijn dus nog niet zolang in het assortiment van Natur. De smoothies zijn gemaakt met kokoswater. Kokoswater zit boordevol mineralen en vitamines waaronder kalium, magnesium, fosfor, ijzer, vitamine B en C. Doordat ze kokoswater gebruiken en geen fruitsap of yoghurt zijn de smoothies lager in calorieën en lager in suikers. Lekker, maar ook nog eens goed dus… Daarom zijn het mijn favoriete smoothies van dit moment.

De smoothies die gemaakt zijn met kokoswater zijn volledig vegan. Dus mocht je daarop letten is dat ook nog eens een pluspunt.

Mijn favoriete smoothies van dit moment | Foodaholic.nl

De smaken

De Turmeric Tiger is een smoothie met kokoswater gemaakt van banaan, kurkuma, ananas, appel, limoen en kaki. Als finishing touch bevat de smoothie een superfood: kurkuma! Dit is echt mijn favoriete smaak (ondanks dat ik banaan normaal echt niet lekker vind).

De Matcha Madness is een smoothie met kokoswater gemaakt van peer, komkommer, spinazie, banaan, kaki, appel en spirulina. Als finishing touch bevat de smoothie een superfood: matcha!

De Goji Galore is een smoothie met kokoswater gemaakt van aardbei, framboos, goji, appel, kaki en zwarte bessen. Als finishing touch bevat de smoothie een superfood: goji bessen!

Goed… nu kunnen alle smoothies wel gezond zijn, maar zijn ze ook wel lekker? Bij deze smoothies is mijn antwoord daar volmondig JA op. Ze zijn zoet, maar niet te zoet en ze drinken lekker weg. De groene smoothie smaakt ook wat ‘groener’, dus daar moet je van houden, maar ook daar zit een zoet smaakje aan.

Ik ben dus erg enthousiast over deze smoothies en ik vind het dan ook fantastisch dat deze gewoon bij de Albert Heijn en via de webshop van Natur te koop zijn.

Mijn favoriete smoothies van dit moment | Foodaholic.nl

Heb jij ze al eens geprobeerd? Zo ja, wat vond je ervan?

Ik heb deze smoothies gekregen van Natur. Dit verandert niks aan mijn mening over dit product.

image_printPrint

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*