Marshmallow op een stokje | Foodaholic.nl

Marshmallow op een stokje

Tijdens ons etentje bij restaurant “De Hof” waar wij laatst al een review over schreven stonden er ook stokjes met marshmallows. Met name de kinderen waren hier erg dol op en hebben er flink van gesnoept.

Het leek mij niet zo moeilijk om na te maken en met jullie te delen. Het ziet er leuk uit, is snel en gemakkelijk te maken en is natuurlijk hartstikke leuk om te trakteren in de klas of tijdens een kinderfeestje. (Goed, gezond is het niet, maar eens in de zoveel tijd moet dat kunnen toch?)

Voor 4 stokjes

Dit heb je nodig:

  • 4 marshmallows
  • ongeveer 30 gram melkchocolade
  • 2 eetlepels disco dip (Let op! Discodip is niet glutenvrij)
  • 4 leuke prikkers/ stokjes

Zo maak je het:

  1. Doe de disco dip in een bakje.
  2. Doe de chocolade in een magnetron bestendig schaaltje en doe het 30 seconden in de magnetron. Kijk of het wat is gesmolten en roer door met een lepel. Zet nogmaals 30 seconden in de magnetron en roer daarna door. De chocolade is nu zacht genoeg om de marshmallows in te dippen.
  3. Prik op de stokjes de marshmallows. Pas op dat je er niet doorheen prikt! Dip de bovenkant eerst in de chocolade en daarna in de disco dip.
  4. Laat even drogen. Daarna kan je de stokjes eventueel nog versieren met een strikje, maar zonder staat het ook erg leuk!

Geniet ervan!

Marshmallow op een stokje | Foodaholic.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*