Lunch in stijl met de Boho- Tiffin lunchbox + winactie!

Vind jij het ook zo lastig om gezond en gevarieerd te eten op je werk? Op de dagen dat ik als onderwijsassistente aan het werk ben, merk ik dat ik toch nog iets te vaak naar de 2 boterhammen in een saaie lunchtrommel grijp.

In de meivakantie bedacht ik mij dat ik dit toch echt anders moest gaan doen en na jaren lang rondsnuffelen op de site van Boho- Tiffin vond ik nu dat het toch echt tijd werd voor zo’n mooie lunchbox.

Boho- Tiffin lunchbox | Foodaholic.nl

Chantal, de oprichtster van Boho- Tiffin vond dat er in Nederland weleens iets veranderd mocht worden aan al die saaie broodtrommels, boterhamzakjes etc. en zo bedacht ze de Boho- Tiffin. Met de Boho- Tiffin – Fashion for food wil je jouw healthy way of life natuurlijk aan iedereen laten zien.
Inmiddels worden de lunchboxes ook verkocht in Ibiza, Griekenland, Mallorca, Spanje en België.

Het idee komt uit India waar al eeuwenlang Tiffins worden gebruikt om de heerlijke Indiase gerechten vers te houden en te transporteren. Daar ontbreekt in geen enkele keuken de Tiffin, die daar ook wel Dabba of Rantang wordt genoemd. De betekenis van Tiffin is letterlijk: Tweede ontbijt of lunch.

Boho- Tiffin | Foodaholic.nl

Wat ik zo handig vind aan de Boho- Tiffin is dat hij uit 3 bakjes bestaat. Zo kan ik mijn fruit, mijn lunch en mijn tussendoortjes allemaal in een apart bakje doen en in de Tiffin blijft het ook nog eens allemaal lekker of je er nou een salade of een wrap in doet, dat maakt niet uit!

Als je op de site van Boho- Tiffin kijkt kan je zien dat je zelf een Tiffin kan samenstellen. Je kiest een printje, daarbij kies je een nettasje en ook kan je er een mooie leren hanger bij kiezen. De leren hangers worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Goed om te weten is dat alles van duurzaam materiaal gemaakt wordt.

Boho- Tiffin lunchbox | Foodaholic.nl

Aangezien ik zelf heel enthousiast ben over de Boho- Tiffin mag ik namens Chantal ook een Boho- Tiffin aan één van mijn lezers weggeven. De tiffin die ik weggeef zie je op de foto hierboven. Het is de Rebelle met een donkerblauw nettasje en een mooie groene hanger.

Dus wil jij net als mij gaan voor een gezonde lunch of gewoon de show stelen met je waanzinnige lunchbox? Lees dan hieronder even hoe je mee kan doen en wie weet mail ik jou op zaterdag 27 mei om te vertellen dat je gewonnen hebt!

Deze witactie is inmiddels gesloten!

Zo doe je mee:
1. Like de Facebookpagina van Boho- Tiffin & Foodaholic. (Verplicht)
2. Vertel in een reactie hieronder wat voor lekkere lunch jij hierin mee zou willen nemen. (Verplicht)
3. Volg Boho- Tiffin en Foodaholic op Instagram (Niet verplicht, wel leuk!)

Meedoen kan tot vrijdagavond 26 mei 19.00 uur!