Boho- Tiffin lunchbox | Foodaholic.nl

Lunch in stijl met de Boho- Tiffin lunchbox + winactie!

Vind jij het ook zo lastig om gezond en gevarieerd te eten op je werk? Op de dagen dat ik als onderwijsassistente aan het werk ben, merk ik dat ik toch nog iets te vaak naar de 2 boterhammen in een saaie lunchtrommel grijp.

In de meivakantie bedacht ik mij dat ik dit toch echt anders moest gaan doen en na jaren lang rondsnuffelen op de site van Boho- Tiffin vond ik nu dat het toch echt tijd werd voor zo’n mooie lunchbox.

Boho- Tiffin lunchbox | Foodaholic.nl

Chantal, de oprichtster van Boho- Tiffin vond dat er in Nederland weleens iets veranderd mocht worden aan al die saaie broodtrommels, boterhamzakjes etc. en zo bedacht ze de Boho- Tiffin. Met de Boho- Tiffin – Fashion for food wil je jouw healthy way of life natuurlijk aan iedereen laten zien.
Inmiddels worden de lunchboxes ook verkocht in Ibiza, Griekenland, Mallorca, Spanje en België.

Het idee komt uit India waar al eeuwenlang Tiffins worden gebruikt om de heerlijke Indiase gerechten vers te houden en te transporteren. Daar ontbreekt in geen enkele keuken de Tiffin, die daar ook wel Dabba of Rantang wordt genoemd. De betekenis van Tiffin is letterlijk: Tweede ontbijt of lunch.

Boho- Tiffin | Foodaholic.nl

Wat ik zo handig vind aan de Boho- Tiffin is dat hij uit 3 bakjes bestaat. Zo kan ik mijn fruit, mijn lunch en mijn tussendoortjes allemaal in een apart bakje doen en in de Tiffin blijft het ook nog eens allemaal lekker of je er nou een salade of een wrap in doet, dat maakt niet uit!

Als je op de site van Boho- Tiffin kijkt kan je zien dat je zelf een Tiffin kan samenstellen. Je kiest een printje, daarbij kies je een nettasje en ook kan je er een mooie leren hanger bij kiezen. De leren hangers worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Goed om te weten is dat alles van duurzaam materiaal gemaakt wordt.

Boho- Tiffin lunchbox | Foodaholic.nl

Aangezien ik zelf heel enthousiast ben over de Boho- Tiffin mag ik namens Chantal ook een Boho- Tiffin aan één van mijn lezers weggeven. De tiffin die ik weggeef zie je op de foto hierboven. Het is de Rebelle met een donkerblauw nettasje en een mooie groene hanger.

Dus wil jij net als mij gaan voor een gezonde lunch of gewoon de show stelen met je waanzinnige lunchbox? Lees dan hieronder even hoe je mee kan doen en wie weet mail ik jou op zaterdag 27 mei om te vertellen dat je gewonnen hebt!

Deze witactie is inmiddels gesloten!

Zo doe je mee:
1. Like de Facebookpagina van Boho- Tiffin & Foodaholic. (Verplicht)
2. Vertel in een reactie hieronder wat voor lekkere lunch jij hierin mee zou willen nemen. (Verplicht)
3. Volg Boho- Tiffin en Foodaholic op Instagram (Niet verplicht, wel leuk!)

Meedoen kan tot vrijdagavond 26 mei 19.00 uur!

 

image_printPrint

89 Comments

 1. MarlouNo Gravatar

  Hee, we werken met dezelfde doelgroep dus ik weet helemaal hoe makkelijk het is om even snel een boterham naar binnen te werken en weer door te gaan. Zo’n mooie tiffin zou zeker een stimulans zijn om wat extra m’n best te doen voor een lunch en gevarieerder te gaan eten. Een yoghurt met fruit of muesli vind ik ook erg lekker om mee te nemen.

 2. Wat en fantastische lunchbox!!! Ik eet op mijn werk mee met de cliënten en die lunch bestaat uit goedkoop, wat droog brood met niet echt origineel beleg. Daar kan ik ook niet echt op vooruit tot het avondeten en dan heb ik dus veel te veel trek bij het avondeten. Af en toe neem ik zelf wat mee, maar daar zou ik nog wel wat stimulans bij kunnen gebruiken. Deze lunchbox zou me daar wel bij helpen denk ik. Wat fruit voor ‘s morgens, een salade voor de lunch en dan nog wat noten ofzo voor ik weer naar huis ga. Ik ga die site eens even in de gaten houden. Als ik niet win zet ik hem direct op mijn verlanglijstje 🙂

 3. Heel mooi! Ik vind vooral het systeem met 3 bakjes heel handig. Ik wil minder afval maken en gebruik al een poosje geen boterhamzakjes meer, maar dit is veel leuker dan een plastic bakje om de lunch in te doen.

 4. LisaNo Gravatar

  Haha bekend probleem in het onderwijs. Snel snel eten. Van die boterhammen ben ik al afgestapt, maar nu gaan er enorm veel losse bakjes mee in m’n tas, niet echt handig! Ik probeer zoveel mogelijk af te wisselen. Als snack zal er vooral fruit mee gaan, als lunch salade/wraps/gezonde lunch muffins…. keuze genoeg! Ik volgde jullie al op instagram en dat ga ik nu ook op Facebook doen, want ik zou hem graag willen winnen!

 5. BrendaNo Gravatar

  Wat is dit een ontzettende leukerd! ?
  Hier zou ik graag elke dag mijn lunch in willen mee nemen! Een wrap, salade of lekker belegd broodje als lunch. En als tussendoortjes fruit en/of yoghurt.

 6. MariekeNo Gravatar

  Wat een gave lunchtrommel! Ik zou er yoghurt, fruit en muesli in mee nemen! 🙂

 7. Dieuwertje LemstraNo Gravatar

  Vanaf volgende week ga ik beginnen met een trainingsprogramma met aangepaste voedingsschema’s. Hoe leuk zou het zijn om mijn lunch, fruit en tussendoortje mee te nemen in een Boho Tiffin. Dat maakt het vast een stuk makkelijker om het vol te houden ?

 8. Ans van BeersumNo Gravatar

  Ongezouten nootjes, wat yoghurt, skyr of kwark en wat salade. Een gezonde lunch lijkt me. En het staat ook nog eens gezellig in zo’n Boho Tiffin!

 9. KarlijnNo Gravatar

  Ik zag een collega van mij ook al met dit bakje! Sowieso dat ik er fruit en noten in zal doen.. ik heb alleen soms nog wat inspiratie nodig voor lekkere salades.. maar dat komt wel goed? Een lekkere couscous salade bijvoorbeeld!!

  Groetjes Karlijn

 10. Nancy van der kampNo Gravatar

  Ik vind die boho tiffin echt zo super handig! Loop nu te sjouwen met tig trommeltjes en Tupperware boxen ?
  Omdat ik lange dagen maak op het werk neem ik altijd genoeg mee om de dag door te komen.
  Vers fruit zoals appeltje en banaan, een zelf gemaakte salade met veldsla, gekookt ei,kipfilet, paprika, tomaat, komkommer, augurk, bosui .
  En twee broodjes met carpaccio en rucola , wat oude kaas en pijnboompitten .
  Super heerlijke lunch , dagmaaltijd toch?
  Bovendien heb ik dan als gezond tussendoortje ook nog magere yoghurt en wat blauwe bessen, frambozen of cruesli bij me.
  Dat gaat allemaal wel perfect in die tiffin passen toch?
  Ik zou het helemaal geweldig vinden , ziet er toch een stuk leuker uit dan al die Tupperware boxen ?

 11. CarolienNo Gravatar

  Mij lijkt hij vooral handig voor dagjes weg of na familie toe zitten we zo al ander half uur in de auto en in deze bakjes kan ik dan makkelijk wat gezonde dingetjes mee nemen voor ons zo als fruit maar ook handig voor mee te nemen als we een stuk gefietst hebben aangezien ik een huisvrouw ben hoef ik nooit iets mee te nemen voor tussen de middag ? maar dit ziet er zo leuk uit en lijkt me super handig te gebruiken voor gezonde tussendoortjes enzo

 12. IlseNo Gravatar

  Super leuke en handige lunchbox ?! Daar kan ik al mijn glutenvrije en gezonde dingetjes in mee nemen. Veel handiger dan al die losse bakjes die ik nu mee sjouw!

 13. HeleenNo Gravatar

  Wat een gave lunch box zeg! Ik ben vaak onderweg en zou graag mijn broodje kaas met komkommer mee nemen in deze hippe box!

 14. Anita H.No Gravatar

  Een gezonde lunch is voor mij een must. En ja, de show stelen met zo’n Boho-Tiffin, dat wil wel. Ik neem vaak studentenhaver (zelf gecomponeerde) en reepjes zoete aardappel mee. In plastic zakjes tot nu toe.

 15. MichoeNo Gravatar

  Ik zou simpel beginnen. Yoghurt, havermout, fruit. Lekker als ontbijt. En als ik die verdeling onder de knie heb een couscous salade met veel noten. Mijn collega neemt altijs inspirerende, gezonde gerechten mee, terwijl ik een boterhamzakje met 2 boterhammen meeneem. Ik wil variatie

 16. Jacqueline RooseNo Gravatar

  Met nog meer plezier je lunch bereiden en daarna je eten serveren uit deze prachtige Boho-Tiffin. Die met de pauwenveren is wel een hele mooie! Een sieraad in de keuken en een feest om te gebruiken!

 17. Daaaag lelijke plastic bakjes, bammetjes in alu folie of plastic boterhamzakje. Hello bohotifin. Drie bakjes waar mijn stukjes fruit ( ik kan niet zonder), een salade (variatie genoeg) en gezonde snacks, stylish, cool en handig mee naar mijn werk gaan. Of gewoon meenemen als ik weer s op pad ga. Love iT! Dusssss….. kom maar op met die gave tiffin ?

 18. Jacqueline RooseNo Gravatar

  Ik zou gevulde wraps met avocado, zoete ui cherrytomaatjes en pijnboompitjes meenemen. Pilav en gedroogde abrikozen!

 19. MarianneNo Gravatar

  Wat zijn ze toch leuk! Handig om de lunch in mee te nemen, maar het lijkt me ook erg leuk om er mee te picknicken. Op een mooi plekje, kleedje erbij en dan zo’n mooie boho-tiffin. Ik zou er dan wraprolletjes, salade met blokjes kaas en lekkere Griekse yoghurt of hangop met fruit en noten indien. Ik zie het al helemaal voor me!

 20. FemkeNo Gravatar

  Super leuke winactie!
  Voor mijn werk ben ik veel onderweg en omdat ik op mijn eten let is het key dat ik mijn eten voorbereid en meeneem ☺️ Meerder collega’s komen naar werk met koeltasjes (just like me) Kom liever aan met een mooie boho ?denk dat al ik met een boho op werk aankom meerder deze ook zouden willen ?

 21. Esther DelfsmaNo Gravatar

  Ik vind ze echt geweldig. Ik zou er een salade in doen en fruit.
  Hiermee is het makkelijk en leuk om iedere dag iets anders te bedenken.

 22. Tamara de jongNo Gravatar

  Regelmatig krijg ik tijdens de lunch te horen dat mijn eten toch niet lekker kan zijn omdat het gluten- en lactosevrij moet zijn. Als ik deze zou winnen zouden ze in ieder geval als eerste iets zeggen over deze vrolijke boho tiffin. Ik zou er mijn zelfgemaakte muffins, kipsalades, sushibowls erin doen. Wordt elke x een feestje om te gaan lunchen!!

 23. LauraNo Gravatar

  Wauw! Hier ben ik nou ook echt precies naar op zoek!!! Al dat gedoe met losse bakjes…
  En wat zien ze er ook super mooi uit zeg! Dan ga ik zeker niet alleen de show stelen met de inhoud van mijn lunch maar ook met de manier van vervoeren! Ik zou als eerste keer er echt een feestje van maken; 1 laag met mijn kleurrijke ‘confetti’salade, 1 laag met een stuk spinazie-bosui- geitenkaas-vijgen-‘taart’, en wie iets viert trakteert dus in het andere bakje mijn gezonde borrelhapjes van groenten! Ik hoop BOHOorlijk dat ik dit mag winnen!

 24. Mytsy StefanieNo Gravatar

  heerlijke salades – fruit – gezonde tussendoortjes, de mogelijkheden zijn eindeloos. Op naar een gezondere lifestyle

 25. Sylvia van den BogaardNo Gravatar

  Dit is zo ideaal! Geen plastic bakjes , maar een supermooie lunchbox met print! Good & Design !
  Ik zou een lekkere salade maken voor in de Boho-Tiffin , of pastasalade, een noodles soep en wat vers fruit.
  Maar zelfgemaakte bananenpannekoekjes kunnen hier ook makkelijk in mee!
  Ik krijg hier echt inspiratie van !

 26. CarlaNo Gravatar

  Dit zijn zo’n ongelooflijk mooie luchboxen. Voor mijn werkdag zou ik in 1 laag een fruitsalade doen voor in de koffiepauze. In laag 2 zou een havermoutpap komen van amandelmelk met granola erover gespikkeld voor tijdens de lunch en in laag 3 waarschijnlijk een Griekse salade of ongezouten nootjes met een babybel kaasje voor de laatste koffiepauze. Hoe feestelijk kun je een werkdag maken? En nu maar hopen……..

 27. Blanca PaulissenNo Gravatar

  Geweldig deze lunchboxes. Ook een ideale manier om te stoppen met plastic boterhamzakjes.
  Nu verklaart iedereen me steeds voor gek met mijn eigen eten overal. Met deze box maak ik de blitz en kunnen ze het niet meer raar vinden!!
  In 1 box doe ik een gebakken omelet van two chicks. In een andere gaat gesneden fruit en een rijstwafel. In de laatste gaat wat broccoli met vega kipstuckjes. Jammie!!

 28. Claudia PenningNo Gravatar

  Wat een leuke lunchbox ?
  Ik ben al een tijdje bezig om op mijn voeding te letten.
  Bij mij neen ik mijn tussendoortjes en lunch mee in bakjes en/of boterhamzakjes ?
  Waardoor je best veel spullen mee hebt.
  Deze lunchbox lijkt me ideaal om te gebruiken??
  Ik werk in de zorg dus dan is het ook handig. ik ga duimen!??
  Leuke winactie ?

 29. Claudia PenningNo Gravatar

  Oh ja en wat ik erin zou doen?
  Voor tussendoortje lekker wat fruit.
  Voor de lunch een lekkere wraps met ijsbergsla,kipfilet, tomaat, komkommer en avocado?
  En voor later op de dag een zelfgemaakt tussendoortje een plakje cake ( Griekse yoghurt en fruit) of weer lekker wat fruit of iets hartigs.

 30. RochelleNo Gravatar

  Heee foodaholic,

  Wat een super gave winactie, ik wil namelijk al zo lang zoon boho lunchbox. Ik ben zelf heel gek op Ibiza style, dus deze zijn helemaal mijn smaak. Met het werken in de gehandicaptenzorg kom je vaak te kort voor jezelf, en heb je vaak geen tijd of vergeet je tijd te maken om zelf even te gaan lunchen. En aangezien ik veel met sporten bezig ben is verantwoord eten erg belangrijk. Met deze mooie lunchbox zou het me zeker stimuleren om wat vaker tijd te maken voor mezelf en daarbij heerlijk te eten uit de lunchbox.

  Liefs,
  Rochelle

 31. Ingrid van den HoogenhofNo Gravatar

  Ideaal voor mij!! 6 x per dag eet ik, om gewicht te verliezen, 3 daarvan vallen onder werktijd. Mijn tas is 1 grote rommel aan verschillende bakjes, verpakkingen en plastic boterhamzakjes. Voor t milieu niet echt fijn.
  ik zou in de Boho-Tiffin meenemen:
  Een tosti van speltbrood met pesto- mozzarella- tomaatjes peper en basilicum.
  Een salade met gerookte (lekker gekruide) kip, komkommer, tomaatjes, paprika.
  En als laatste 2 geklopte eieren met fijn gesneden groente erin gebakken.
  Hmmm. Nu al helemaal zin in om deze lekkere gerechten in deze supermooie en handige Boho-Tiffin mee te nemen.

 32. JoyceNo Gravatar

  Hoi!

  Ik werk in de thuiszorg en heb vaak dagen dat ik rond lunchtijd nog in de auto zit en dan even snel een boterham eet. Vanaf maandag 22 mei start ik met een sixpack challenge vanuit de sportschool. Hier zit ook een voedingsschema bij. De boho-tiffin is geweldig om de tussendoortjes en lunch goed in mee te nemen! Ik wil er al héél lang een! Als lunch verschilt het per dag. Toch zou ik, omdat ik aan het afvallen ben, een volkorenwrap met carpaccio en sla, een halve komkommer en wat cherrytomaatjes mee nemen in ‘mijn’ boho-tiffin. Voor tussendoortjes zou ik een handje amandelen, wat groente en wat fruit mee nemen.

  Zou mooi zijn als verjaardagscadeautje 31 mei!

  Liefs, Joyce

 33. Ingrid van BoxtelNo Gravatar

  De ideale lunchbox om mijn koolhydraatarme lunch mee naar mijn werk te nemen. Varieren van salades, rauwkost, noten, yohurt, noem maar op.

 34. SheilaNo Gravatar

  Heel simpel.. brood, tomaatjes, druiven en kiwi’s ????!! Less is more zeggen ze wel eens ?

 35. KarsmakersNo Gravatar

  Ooohhh deze zijn echt super gaaf en mooi,ik heb zelf intoleranties en heb gluten intolerantie.Ik kan hier lekker een boekweit pannenkoek in doen en in een ander doe ik dan lekker wat fruit en in ander bakje doe ik dan wat sla in. Hoop echt dat ik Boho-Tiffin win zodat ok niet met tig tuppers mee hoef te sjouwen en dit is milieu vriendelijk.cross my fingers

 36. LindaNo Gravatar

  Jippie…weer een mogelijkheid om deze vrolijke zomerse lunchbox te winnen. Ik probeer altijd lekkere gezonde lunchgerechten mee te nemen naar werk zoals rauwkost met hummus, plakje kruidkoek of bananenbrood of lekker vers fruit oid maar die standaard bakjes zijn zo saai en ik denk dat mijn lunch in deze vrolijke bakjes mij lunchmoment veel blijer maken en mij echt even een fijn eigen momentje geven. Dus ja ik wil heel graag winnen ♡

 37. Eva Schomakers (eva eva op FB)No Gravatar

  Mijn kleine meid (Lakisha Schomakers)…wordt groot en gaat straks naar de middelbare en dan kan haar lunchbox met naam natuurlijk niet meer!
  Ik wil haar graag laten shinen met deze hippe Tiffin…het is al eng en zwaar genoeg de start in een brugklas dus denk dat haar dit wel.zal helpen zich wat relaxter te voelen.
  Ik zou in 1 een lekkere fruitmix doen met o.a. kokos en aardbeien,en de 2e 2 heerlijke volkoren bammetjes met pure hagelslag (als dat nog steeds is waar ze zo gek op is hi)en in de 3e 2 stukjes wrap met gerookte kip sla mais en griekse yoghurtsaus (knoflookpoeder aromat peper).
  Heb zoveel ideetjes dus hij zal sws heel goed gebruikt worden met veel plezier!
  Fijne dag
  Eva ???

 38. Mariëlla BominaarNo Gravatar

  Ik zou voor mijn allerliefste vriendin Brigitte een mooie glutenvrije lunch samenstellen in de boho tiffin. Een heerlijke salade met avocado en zelf gerookte kip. En kwark met vers fruit. Ze heeft gewoon echt een opkikkertje nodig en verdient zo n prachtige tiffin.

 39. Met mijn coeliakie ben ik al beperkter wat opties betreft. Grijp dan ook snel naar een boterham, ook al zou ik graag anders willen!

  Ik zou de Tiffin vullen met een BLT pastasalade, iets zoets zelfgemaakts als cake of bananenbrood en een fruitsalade van aardbei, banaan en blauwe bessen!

 40. Wow wat een super food to go tiffen! Net als jij gek op lekker en gezond eten. Dus wat neem ik mee in deze knapperd… Bananenbrood, choco dadel balletjes, kokos kwark, quinoa salade, verse fruit mix, overnight ook oats, kokos dadeltaart, proteïne pannekoekjes, spinazie mango salade, spekkoek mmmm en nog veel meer lekkers! Geen gedoe meer met bakjes ?

 41. AngelitaNo Gravatar

  Prachtige tiffin staat al zo lang op mijn lijstje.. met onregelmatige diensten vind ik het altijd lastig. Ik probeer wel zo gezond mogelijk te leven maar ik schiet hierin te kort.. de vele bakjes waar ik nu mee zeul helpt ook niet ter motivatie. Maar dat zou zo een mooie tiffin wel doen! Zo neem ik dan een ei-muffin omringd met bacon gevuld met groenten mee.. oepsie met gerookte zalm en bieslook roomkaas. En voor de tussendoortjes snacktomaatjes blokjes kaas en metworst.. wat een feest zal dat worden ??

  • AngelitaNo Gravatar

   Prachtige tiffin staat al zo lang op mijn lijstje.. met onregelmatige diensten vind ik het altijd lastig. Ik probeer wel zo gezond mogelijk te leven maar ik schiet hierin te kort.. de vele bakjes waar ik nu mee zeul helpt ook niet ter motivatie. Maar dat zou zo een mooie tiffin wel doen! Zo neem ik dan een ei-muffin omringd met bacon gevuld met groenten mee.. oepsie met gerookte zalm en bieslook roomkaas. En voor de tussendoortjes snacktomaatjes blokjes kaas en metworst.. wat een feest zal dat worden ??

 42. Ooooo wauw! Ik wil graag beginnen wat meer op mijn voeding te letten. Ik ben zo’n 13 uur aan het werk of aan het reizen per dag en zie dan maar eens een gezonde maaltijd mee te nemen onderweg. Gedoe met bakjes zakjes en lekkende toestanden. Hij zou hier heel welkom zijn…
  En het ziet er ook nog eens supertof uit!
  Duimen dan maar…
  Groetjes Marika

 43. Yeahh! Ik zou heel graag zo’n toffe tiffin winnen, ik sleep inmiddels al jaren elke dag salades mee naar werk (waar ik eerst raar voor aangekeken werd, maar waarin steeds meer collega’s met mij meedoen) maar die saaie saladshaker die ik ooit gratis bij de Body&Fit heb gekregen, die begint nu toch echt uit elkaar te vallen van ellende..en hij is niet bepaald rugtas-proof? Dus voor mijn dagelijkse lunchsalade, mijn fruitjes en mijn paleo-cookie zou zo’n tiffin echt top zijn!

 44. Sigrid van HamburgNo Gravatar

  Deze Boho tuffin wil ik graag winnen voor mijn man. Hij is inmiddels 10kg afgevallen en is still going strong, maar wat hij nou nog mist is een goede manier om eten mee te nemen naar zijn werk. Hij is zzp’er en dus veel regelmaat is er niet te vinden. Deze tiffin zou hem daar qua eten heel goed van pas komen en helpen die regelmaat vast te houden.
  Wat ik hierin mee zou willen geven aan hem? Een havermout/lijnzaad bakje met hütenkase en aardbei erop, een frisse sallade met gerookte wilde zalm, avocado en komkommer en een rijsttafeltje met een likje echte boter en een plakje grasgevoerde rauwmelkse shotsehooglanders-kaas!! Hmmm….!! ?

 45. LiesbethNo Gravatar

  Ooh, wat ben ik toch reuze verliefd op zo’n mooie Boho-Tiffin! Ik volg ze al een tijdje via Facebook en instagram en vanaf vandaag volg ik natuurlijk ook Foodaholic 😀 Het aardbeien-seizoen is weer aangebroken dus bakje 1 wordt hiervoor gereserveerd, hoewel ik het wel ga afwisselen met ander soort zomerfruit natuurlijk. Bakje 2 wordt een Griekse yoghurt met honing en walnoot en bakje 3 een heerlijke wrap met kip en salade.

 46. BriggitteNo Gravatar

  Het lijkt me super om hem te winnen. Aangezien ik 70 kilo afgevallen ben in percies 2 jaar. En niet elke dag met zakjes en losse bakjes wil slepen.

 47. SamanthaNo Gravatar

  Oh super gave actie!! Ik zou er mijn overheerlijke banaan/havermout pannenkoekjes in meenemen en mijn zelf gemaakt kip/mango salade!! Naja eigenlijk gaat er natuurlijk van alles in mee!!
  Nu ben ik elke keer aan het slepen met verschillende bakjes en zakjes en nu zou ik alles mooi bij elkaar kunnen houden. En het ziet er ook nog eens super gaaf uit!!

 48. Els van GestelNo Gravatar

  Fantastisch zo,n mooie Boho-Tiffin daar kun en wil je gezien mee worden. Lunchen wordt dan een klein feestje en dan heerlijk gevuld met mini groenten wraps of een banaan muffin, een salade met knapperige sla, komkommer en tomaatjes met wat watermeloenstukjes en feta of wat aardbeien en avocoda. Een heerlijke omeletrol zie ik me ook al meenemen, inspiratie genoeg maar nu eerst flink duimen dat ik ipv een plastic doos de blits kan maken met de Boho-TIffin ?

 49. Anastasia TeunissenNo Gravatar

  Geweldig! Ik ga er salade en fruit in doen en als laatste nootjes denk ik. Lekker en gezond voor op het werk of bij een picknick!

 50. MaureenNo Gravatar

  Met zo’n mooie Boho-Tiffin eet je met plezier ( en vreselijk jaloerse blikken van de mensen om je heen) je lunch! Super handig en natuurlijk prachtig om te zien.

 51. Brenda DavidsNo Gravatar

  Voorbeelden wat ik er in zou doen, mijn zelfgemaakte couscous salade, mijn bleekselderij/wortel snack en mijn bleu berrie verslaving.. Altijd al willen hebben deze super kleurrijke lunch box.. Super B D gift ook want laat ik 29 Mei jarig zijn! Daaag lelijke plastic bakjes.. # Luck

 52. JOLANDA van der graafNo Gravatar

  Wauw wat gaaf zien ze eruit.scheelt Veel plastic broodzakjes .salade erin fruit hmmmmm ik kijk er nu al naar uit.in stijl lunchen ?

 53. Jaaa, ik heb lang gewacht op een nieuwe winactie. Wie niet waagt, wie niet wint toch?! Ik vul hem met platbrood en za’atar, spinaziesalade en Tabouleh met falafel en labneh ???‍?. Volgend jaar begin ik aan de kunstacademie en de lessen gaan door tot in de late uurtjes. Deze lunchbox zou perfect zijn om de lange dagen door te komen ?.

 54. PriscillaNo Gravatar

  Heerlijk zomers fruit! Kleine gezonde sandwiches en als laatste iets van walnoten voor de lekkere trek!

 55. Lotte AartsNo Gravatar

  Meenemen in de tiffin;
  Elke keer weer heerlijke verse eigen gemaakte voeding!!
  Avocado/tomaat/geitenkaas salade
  Zelf gemaakt bananenbrood
  Vers fruit
  Of, overnight oats met kokosmelk en noten, groenten-ei omelet, Desembroodje met verse hummus!
  (Nu alweer zin in!)

 56. Wat een leukerd is de Boho Tiffin ?
  Much more stylish ook dan de plastic bakjes die ik altijd met me meeneem naar mijn werk!

  Eentje voor mijn verse fruitsalade met steeds weer ander seizoensfruit

  In de andere een heerlijk wrapje met kip en avocado, of indofood, of een loempia van koolblad, of kwark met homemade noten-zadenmuesli, of courgettespagetti met een zalmpje, gegrilde groenten met kip en ga zo maar door!

  En in het laatste bakje een verse rauwkostsalade met steeds weer andere heerlijke groenten

  Dussss wish me luck ☺️?

 57. MariekeNo Gravatar

  Als lerares Frans merk ik vaak dat ik even snel moet eten tussendoor. Er is altijd wel wat te regelen in de pauze… ik heb dan vaak geen tijd om mijn salade op te eten of een sinaasappel te schillen. En dan neem ik vaak toch weer gewoon twee boterhammen mee… Wat mij het grote voordeel lijkt van deze prachtige lunchbox is dat je deze goed kunt vullen met verschillende dingen waarvan je snel tussendoor even iets kunt nemen. Bijv een laag met stukjes groente en fruit. Een laag met mini sandwiches, quiche, bananenbrood of hartige muffins. En tenslotte een laag met zuivel of salade. Nu ik dit zo opschrijf, vind ik mijn boterhammen die voor me liggen echt heel saai….

 58. MarisNo Gravatar

  Deze lunchbox is echt geweldig! Ik hou van lekker en gezond eten en in deze Boho Tiffin ziet het er ook nog eens geweldig uit om mee te nemen. Is alleen al leuk om zo je ontbijt/ lunch middag snack te showen 🙂
  Ik zou er de eerste dag in meenemen als lunch mijn zelfverzonnen wraprecept van
  120 ml wortelsap
  1 ei
  30 gram havermout
  20 gram speltmeel
  5 gram lijnzaad
  Dit mixen in de blender en twee wraps van bakken
  Die vul ik dan zelf meestal met sla, komkommer, paprika en soms een plakje gerookte kifilet.
  Nu het mooie weer er weer aan komt kan ik weer van alle soorten meloen genieten die gaat dus ook zeker mee in 1 van de bakjes en in het derde bakje zou ik mezelf en collega’s trakteren op heerlijke zelfgemaakt kokoschocolade balletjes.

 59. Lisa BorstlapNo Gravatar

  Wow!! Hij is niet alleen super mooi, maar – belangrijker nog – echt heel handig!! Ik sjouw me gek met allemaal bakjes; gegrilde kip, avocado, couscous, yoghurt sausje, etc.! Nu allemaal in aparte bakjes, en dan maar hopen dat er niks opengaat in m’n tas.
  Dit zou echt ideaal zijn, dus fingers crossed!!

 60. CobiNo Gravatar

  Wauw die is gaaf om mij n lumches mee te nemen naar mijn werk!
  Past tenminste genoeg in 😉

 61. Oh wow, dit is nog eens lunchen 2.0. Niemand meer die lacht om de oldskool broodtrommel. Met dit exemplaar word ik trendsetter op het werk! Welke lunch ik als eerste meeneem? Mijn favoriete noedelsalade met tauge, peultjes en kip. En zo te zien is er nog ruimte genoeg voor een bakje vers zomerfruit 🙂

 62. Verliefd! Aangezien ik de hele dag onderweg ben met mijn bakfiets zou deze boho tiffin een uitkomst zijn. Mijn bananenpannekoekjes , bessen/frambozen en bietencream kunnen dan compact mee. Heb er al een besteld, maar deze heeft mijn dochter al gereserveerd. Dus ik ga duimen!

 63. OlgaNo Gravatar

  Appeltjes met kaneel, mn zelfgemaakte courgette brownie en heerlijke aardbeien zou ik in dit geweldige trommeltje doen. Zou handig zijn voor op mn werk! Maar zou thuis ook gewoon heel mooi staan in mn keuken!
  Nice nice nice

 64. JudithNo Gravatar

  Ooh leuke actie Danielle! Wat een mooie lunchbakjes?
  Ik zou er nootjes, salade en wraps in doen. Eet ik meteen wat gevarieerder en zo’n lunchbox staat natuurlijk heel gezellig op tafel!

 65. Jamie PendersNo Gravatar

  Ohlala ik ben al zo lang verliefd op deze Boho tiffins! Ik loop altijd te sjouwen met 3 verschillende bakjes. Super onhandig en natuurlijk lang niet zo fancy als deze beauties. Ik zou in de eerste etage vullen met lekkere Griekse yoghurt, fruit en nootjes. De tweede etage zou ik vullen met twee halve wrapjes, een (couscous) salade of allerlei lekkere pasta of rijst left overs. De laatste etage vul ik óf met groentjes zoals worteltjes en paprika óf met een lekker gebakje. Ik ben heel erg van de lunch preps. Soms sta ik een half uur eerder op omdat ik echt blij wordt van lekker eten op school en op het werk. Hopelijk binnenkort in stijl!

 66. MaRianne ScholtenNo Gravatar

  Heerlijke salade met krieltjes in de schil met mint. Of een lekker uitgebreid belegd broodje. Of gewoon de restjes van gisterenavond die koud ook lekker smaken.

 67. HildeNo Gravatar

  Zo leuk zijn deze! Ik zou in één deel een lekkere salade doen voor de lunch. In de tweede doe ik zelfgemaakte granola-repen en in de derde verstop ik wat heerlijke (guilty pleasure) chocolade.

 68. MarjoleinNo Gravatar

  Ben echt helemaal verliefd op dit ding ?!!! Ik ben dol op kleuren en daarom past dit ook super bij me. Voor mijn werk als woonmakelaar ben ik veel onderweg. Mijn eten moet dus vaak met me in de auto, wat zou het gaaf zijn als dat voortaan in zo’n prachtige boho tiffin meemocht. Als tussendoortje meestal een gekookt eitje o.i.d avocado, voor de middag een heerlijke salade en middag tussendoortje wat vers fruit. Smaakt nog beter uit zo’n prachtig ding!

 69. MelanieNo Gravatar

  Ik wil hem heel graag winnen om als doggiebag mee te geven aan mijn Surinaamse vriendinnetje als ze bij ons komt eten. Hoewel ik altijd aan haar vraag of ze bakjes mee genomen heeft als ze komt eten lijkt het toch een brug te ver om daadwerkelijk met bakjes aan te komen. Het eten gaat dus mee in plastic zakjes, heel effectief maar niet stijlvol 🙂
  Ik weet hoe graag zij een tiffin wil voor haar lunch dus zo slaan we twee vliegen in één klap 🙂

 70. LeonieNo Gravatar

  Wow dit zou ideaal zijn om mijn lunch en tussendoortjes stylish mee te nemen naar mijn werk? Niet meer klungelen met boterhamzakjes of aluminiumfolie? Wat een leuke winactie!!

 71. Als zelfstandig werkende mama van 4, vega etend en aan het leren beter te zorgen voor mijn lijf, zou deze boho tifin perfect in mijn kleurige fietstas op weg naar mijn werk passen. Gevuld met vers fruit ( ananas mango meloen voor het zomer gevoel), een salade van spinazie, aardbeitjes, rode biet en lente ui, dadel-noten balletjes voor bij de thee

 72. Eliza VelthuysNo Gravatar

  Ik zou de tiffin vullen met lekker veel fruit en mijn zelfgemaakte wraps! Heerlijk smullen en superhandig voor na school en werk! & niet meer 5 verschillende bakjes mee met boterhamzakjes etc! Plus ze zijn super hip!

 73. Yvonne hurksNo Gravatar

  Hele mooi box ?
  Ik zou er iedere keer iets anders in doen maar bv. Een wrap met zalm en sla of een gewoon lekker bolletje met kaas.
  Lekker wat fruit en een salade mmm

 74. Super mooi bakje, en wat een leuk tasje zit er bij!
  Ik werk in de zorg en neem altijd mn eigen eten mee, ‘s morgens, ‘s middags, ‘s avonds en ook ‘s nachts. Ik zou gaan voor een lekkere wrap, een goede couscous salade en lekkere watermeloen

 75. ElisaNo Gravatar

  Gaaf zijn ze die mooie boho tiffins. Ik zou voor naar mijn werk de boho tiffin vullen met zelf gemaakt Bananenbrood, een lekkere salade of gezonde wraps als lunch en als laatste wat noten of fruit. Super hip en makkelijk om zo je meal preps mee te kunnen nemen. Maakt de kans op zondigen en de neiging ongezonde dingen te kopen onderweg weer kleiner.

 76. Lisa van den heuvelNo Gravatar

  De box lijkt mij ideaal! Voor mijn werk en wisselende diensten zo de tiffin box perfect zijn. En elke maaltijd wordt hiermee een feest! Wie wilt dat nou niet!
  In mijn box zou ik meenemen tijdens een dag dienst, overnight oats, tonijnsalade en aardbeien met kokos. Genoeg keus en mogelijkheden met deze te gekke box!

 77. Anne-marteNo Gravatar

  Super gave winactie! Wie wil er nou niet gezien worden met zo’n gave tiffin! Ik zou graag deze tiffin winnen en er lekkere gerechten in meenemen zoals salades en gemixt fruit, gezonde wraps en zo kan je oneindig doorgaan. Ik ben tot nu toe 25 kilo afgevallen, maar zo nog graag zo’n 10 a 11 kilo willen afvallen. Met deze tiffin moet dat zeker gaan lukken het is alleen al een feestje om naar te kijken!

 78. Ik zou er heel graag één winnen voor een lief vriendinnetje. Zelf heb ik al een tiffin. Vanwege mijn voedsel allergieën onder andere voor gist moet ik elke dag creatief te werk gaan. Om dit dan mee te nemen in mijn tiffin maakt dat allemaal een stuk leuker. Nu heeft een vriendinnetje van mij een streng dieet gekregen: geen gluten, zuivel en suiker. Ze worstelt hiermee en zou het haar een stukje leuker willen laten maken.
  Ze zou zeker bananenpannenkoekjes met broccolikiemen meenemen want daar is ze inmiddels aan verslingerd.

 79. Eens even denken. Ik denk dat ik zou beginnen met 1 bakje vol watermeloenstukjes, lekker als snack tussendoor. Dan een bakje met wat veggies zoals tomaatjes, komkommer en worteltjes met hummus en als laatste een bakje met wraprolletjes gevuld met pesto, geitenkaas en spinazie. Lijkt me super leuk om elke dat zo’n leuke tiffin mee naar school te kunnen nemen.

 80. Xaviera Jamie JansenNo Gravatar

  De volgende drie dingen gaan er mee. Voor bij de koffie een plak zelfgebakken noten/ dadelkoek, voor de lunch een heerlijke salade van sla, komkommer, radijsjes, mini tomaatjes pijnboompitten en walnoten, voor de middagbreak een mix van fruit! Ik zie deze beauty al op mijn bureau pronken!

 81. LiselotteNo Gravatar

  Ik krijg hier ernstig jubeltenen van! Eentje met leftover van het avondeten van de dag ervoor, vandaag is dat salade van kikkererwt, zoete aardappel, spinazie, lente ui en koriander met een dressing pasta van tomaat en Arabische kruiden. Dan een salade; quinoa met mediterrane kruiden, olijven, buffelmozarella, tomaat, komkommer, en basilicum. En eentje met als tussendoortje boekweit worteltjes cake met vers rood fruit. Hmmm 🙂 Ik heb honger!!!

 82. Petra van eschNo Gravatar

  Ik zou een heerlijke couscous salade maken en erin doen.
  Ook wat vers fruit zoals aardbeien druiven en pink lady appelstukjes.
  En in de derde zou ik een vorkje …dressing….en een citroendoekje doen om te reinigen.

  Krijg er nu al zin in ??

 83. Carien van EngelandNo Gravatar

  Na mijn gastric bypass ben ik op zoek gegaan naar een tussendoor, lunch en tussendoor trommeltje. Tupperware was de oplossing. Truttig!!!
  Ik moet het altijd een tikkeltje anders hebben.
  In mijn BOHO zou een yoghurtje met fruit en muesli gaan. Een beschuitje met beleg. En een vakje voor het zoutje om 15.30 uur.
  En zo kan ik elke dag variëren.
  Dus die wil ik wel winnen!

 84. FemkeNo Gravatar

  In deze fantastische creaties zou ik heerlijke meloenbolletjes doen, iets hartigs en een guilty pleasure met een tekening van mijn zoontje. Zoals ik bij hem ook wel eens briefjes in zijn lunchtrommeltje stop. Heerlijk gevoel icm heerlijk eten uit een te gekke tiffin box! Toffe actie, succes! Grt Femke

 85. Juliette SchoemakerNo Gravatar

  Wat een fantastische bakjes toch! Ik krijg superveel gezonde inspiratie van al die gevulde bakjes op Instagram. Ik zou ze vullen met een lekkere portie havermout met appel, een wrap met spinazie/huttenkase en de laatste met wat worteltjes/paprika met humus. Ik krijg er al helemaal trek van haha.

 86. DaizyNo Gravatar

  Teveel om op te noemen! Lekkere groentewraps, een salade, groente als snack, maar ook rijstwafels, die passen er precies in!

 87. Wat een mooie zeg! Dat is toch een feestje om uit te eten! Het nodigt ook uit om gezonde eerlijke producten mee te nemen. Super!
  Ik zou gaan voor een paar bio worteltjes, ongezouten nootjes en een een heerlijke salade van rucola (uit eigen tuin), brie, komkommer, tomaat en walnootjes!

 88. Andrea AgterhuisNo Gravatar

  Zelf heb ik al een fijne Boho-Tiffin, dus ik zou deze graag willen winnen voor mijn duo-collega Marije Schriever. Ik weet dat ze deze heel mooi vind.
  En als ik dan zou moeten inschatten wat ze erin gaat meenemen: een lekkere boterham, zoveel vers fruit als er in een bakje past, snoeptomaatjes, stukje komkommer, knabbelworteltjes en waarschijnlijk een lekker kinderkoekje van haar dochters. ?
  En dubbel leuk dat ik dezelfde netbag heb!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*