Lekker de maand door #3

Zo, er zit weer een maand op. In deze lekker de maand door #3 neem ik jullie mee met wat ik allemaal gedaan, gegeten en gekregen heb. 

Hotspots

Vascabelo 

Tijdens een weekendje in de Buurt van Rotterdam besloten Nick en ik te gaan lunchen bij Vascabelo. Vascabelo zit op de lijnbaan dus lekker in ‘t centrum. Het was een goede keuze om daarheen te gaan. Het was namelijk erg lekker! Ik ging voor zuurdesembrood met pesto, oude kaas, paprika, rucola en pitten. Nick ging voor zuurdesembrood met avocado, kip, gebakken krokante ham en sesamzaad. Mocht je eens in Rotterdam zijn is dit een aanrader! 

Lekker de maand door #3 | Foodaholic.nl
Keuken van leer 

De Keuken van Leer zit in Oisterwijk. Het is het restaurant van meester Patissier en meester Boulanger Robert van Beckhoven. Tijdens een weekendje Tilburg besloten mijn moeder en ik hier een high tea te gaan doen. Deze was echt fantastisch, maar ik vertel je er later meer over in een aparte blogpost. 

Lekker de maand door #3 | Foodaholic.nl
Barista Café Veenendaal

Even kijken voor schoenen in Veenendaal en dan beland je natuurlijk ook ergens om wat te eten. Wij gingen naar Barista Café Veenendaal. Ik dronk daar een heerlijke Chai Latte en had een avocado toast met oude kaas als broodje. Lekker hoor! 

Lekker de maand door #3 | Foodaholic.nl

Hotels

In de vorige ‘Lekker de maand door’ stond geen hotel. Deze keer wordt de Lekker de maand door #3 ook gevuld met 2 hotels. Ik had niet voor niks vakantie natuurlijk.

Van der Valk Ridderkerk

Nick en ik moesten voor een afspraak in de buurt van Rotterdam zijn. We twijfelden tussen een hotel midden in de stad of iets wat verder weg lag. We gingen voor de laatste optie en boekten van der Valk Ridderkerk. Hoewel de stijl van de kamers nog wat oubollig is zijn er wel wat luxe dingen aan toegevoegd zoals draadloze opladers, Nespresso apparaat en een tablet. ‘s Avonds aten wij in het restaurant dit was ook echt prima. Lekkere carpaccio, prima schnitzel en een heerlijk dessert. Het was een heel fijn weekendje weg! 

Lekker de maand door #3 | Foodaholic.nl
Van der Valk Tilburg

Samen met mijn moeder ging ik een nachtje naar van der Valk Tilburg. Dit is een wat nieuwer hotel. Prachtige kamer en een heerlijk bad. Over dit hotel schrijf ik nog een aparte blog, maar ik kan je al wel vertellen dat het er heel fijn was! 

Lekker de maand door #3 | Foodaholic.nl

Leuke uitjes

Eten op rolletjes Wageningen

Ik twijfelde of ik deze er tussen ging zetten, maar doe het toch. Samen met Nick bracht ik een kort bezoekje aan Eten op Rolletjes in Wageningen. Het was erg warm, bijzonder rustig en daardoor waren de mensen achter de trucks ook niet altijd even vrolijk haha… Nick bestelde een burger en samen deelden wij nog wat frietjes. Daarna zijn we alweer richting huis gegaan. Het is vandaag nog. Het is minder warm, dus misschien is het vandaag een groter succes. 

Eten op rolletjes Wageningen  | Foodaholic.nl

Foodpost

Dark Horse Savignon Blanc

Er kwam een onverwachts pakketje. Daar kwam een prachtige fles Savignon Blanc van Dark Horse uit. Zoals jullie weten drink ik zelf geen alcohol, maar ik bewaar hem voor de visite. Die mogen hem gaan proeven. 

Lekker de maand door #3 | Foodaholic.nl
Kitchen journal 

Dit vind ik echt leuke post. De Kitchen Journal van A- Journal official. Je kan hierin jouw favoriete recepten verzamelen, de wijnen noteren die bij je favoriete gerechten passen, lijstjes van je favoriete restaurants maken, uitgeknipte recepten inplakken en nog veel meer. Ik gebruik hem inmiddels met regelmaat en ben er erg blij mee. Ik vind dit ook een erg leuk cadeau idee voor een foodie. Je koopt de Kitchen journal hier.

Kitchen journal | Foodaholic.nl
Granola van I just love breakfast

De granola van I just love breakfast wordt met de hand gemaakt om de lichte krokante textuur te garanderen. Alle ingrediënten zijn van biologische oorsprong en goed voor ons. De granola is beperkt gezoet met uitsluitend natuurlijke zoetstoffen en zonder toegevoegde suikers. Ik ben fan, want de granola is licht, maar toch lekker crunchy. Mijn favoriete smaak is de cacao variant. 

Lekker de maand door #3 | Foodaholic.nl

Dit was de Lekker de maand door #3 van deze keer. Inmiddels is mijn vakantie weer voorbij en mag ik er samen met mijn collega’s weer een mooi nieuw schooljaar van gaan maken. Het gaat vast weer een leuke maand worden.

Ga jij nog wat leuks doen deze maand? Probeer er in elk geval iets moois van te maken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*