Lekker de maand door #2

Een nieuwe maand en dat betekent dus tijd voor “Lekker de maand door #2”. Deze maand lijkt voorbij gevlogen. Halverwege juli begon de zomervakantie en dus heb ik extra tijd om te genieten en te ontspannen.

Hotspots

Deze maand heb ik niet veel buiten de deur gegeten. Geen probleem hoor, want ik vind thuis eten ook wel heel erg fijn. Toch heb ik 2x lekker ergens gegeten en dat deel ik dan natuurlijk graag met jullie. 

Tamminga Veenendaal 

Ijs, patisserie, chocolade en brood is wat er verkocht wordt bij Tamminga. Als je hier binnenloopt wil je het liefst alles proeven. Wij halen hier altijd ons brood en deze keer besloten wij er even te gaan zitten en wat lekkers te nemen. Ik ging voor een schuimgebakje en Nick nam een lekkere tosti.

Lekker de maand door #2 | Foodaholic.nl
De Bourgondiër

Samen met mijn oom ging ik naar de nieuwe The Lion King film. We gingen naar de middagvoorstelling en dus besloot ik dat we daarvoor wel konden gaan lunchen bij De Bourgondiër. Ik ging voor een panini brie en mijn oom voor een broodje rosbief. Later besloten wij samen te delen. 

The Lion King vond ik overigens echt prachtig gemaakt. Zo bijzonder hoe ze dat doen. Ik ben blij dat ik geweest bent. 

Lekker de maand door #2 | Foodaholic.nl

Leuke uitjes 

Oké, deze keer zijn het niet echt uitjes, maar wel dingen die erg leuk waren. 

Gala 2019 

Zoals jullie weten heb ik sinds januari een andere baan. Van de kleuters nu naar de tieners en de groep waar ik voor stond had ook leerlingen die 18 waren en dus klaar om uit te stromen naar de dagbesteding. Net zoals op veel regulieren scholen hebben ze op deze school ook een gala. Ik besloot om niet voor een jurk te gaan, maar voor een jumpsuit. Enne… de schoenen moesten natuurlijk wel in mijn lievelingskleur. 

Lekker de maand door #2 | Foodaholic.nl
Oppassen op Mats

Samen met Nick ging ik op ons neefje Mats passen. We gingen lekker een ijsje eten, koekjes bakken, pizza maken en ook zijn wij naar de peuterbioscoop geweest. Super leuk! Wij gingen naar de film van Juf Roos, een aanrader voor als je jonge kids hebt. De koekjes die wij maakten kwamen uit een pakje van Fred & Ed, zien ze er niet bijzonder uit? 

Lekker de maand door #2 | Foodaholic.nl

Foodpost 

Afgelopen maand werden er weer de nodige pakketjes bezorgd. Ik laat zien wat ik kreeg en vertel je wat ik ervan vond. 

De Lustibox

Ik kreeg een box vol met heerlijke, verantwoorde snacks. Van snoepjes tot chips en koekjes, maar dan allemaal net even wat verantwoorden. Ik heb nog niet alles uit de box geproefd, maar wat ik op heb was erg lekker! 

Lekker de maand door #2 | Foodaholic.nl
Hands off my chocolate – Birthday cake 

Chocolade is altijd goed toch? Deze Birthday cake reep van Hands off my chocolate ligt nog niet super lang in de winkel en ik was er al erg nieuwsgierig naar. De reep is wat zoeter, maar dat komt denk ik door de strawberry, merinque sprinkles. Ik vind hem overigens wel erg lekker. 

Lekker de maand door #2
Fairtrade original 60 jaar

Van deze foodpost werd ik bij het openmaken erg blij. Brownies! Whoop whoop… Deze brownies kwamen via Brownies per post en waren verzonden door Fairtrade. Zij wilden hun 60e verjaardag vieren en dus kreeg ik een traktatie. Wel zat er een geheim ingrediënt in, namelijk chilipeper! Oef.. sommige hapjes waren dan ook best behoorlijk pittig. 

Lekker de maand door #2 | Foodaholic.nl
Honest 

Honest is een (h)eerlijke biologische dorstlesser die niet al te zoet is en ook nog eens laag in calorieën. Ik had al eens eerder ijsthee van Honest gedronken en sindsdien was ik fan. De fruity varianten kende ik nog niet en ook deze vond ik erg lekker. Ik ga ze zeker vaker kopen! 

Lekker de maand door #2 | Foodaholic.nl

Aankomende maand heb ik wel weer een hoop leuke dingen op de planning, maar dat zie je in de volgende “Lekker de maand door”. Maak er weer een mooie nieuwe maand van.

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Comments are closed.