Lekker de maand door | Foodaholic.nl

Lekker de maand door #1

Daar is hij dan eindelijk. De allereerste “lekker de maand door” op Foodaholic. Ik had jullie deze rubriek al in januari beloofd, maar door de vele veranderingen en het weer even moeten zoeken naar een goede balans voor mijzelf duurde het wat langer. 

In deze rubriek neem ik je mee naar alle smakelijke momenten van afgelopen maand. In deze eerste “lekker de maand door” is dat dus de maand juni. 

De maand waarin ik eindelijk het idee had mijn balans weer gevonden te hebben. Het sporten pakken wij weer beter op, mijn werk loopt goed en Foodaholic heeft iedere week nieuwe post gehad. Volgens mij kan ik nu echt zeggen dat ik er weer helemaal ben! 

Hotspots

Afgelopen maand heb ik af en toe ook lekker buiten de deur gegeten. Meestal voor een lunch, maar natuurlijk ook voor een lekker taartje. 

Bij de toren 

Bij “Bij de toren” ben ik maar liefst drie keer geweest. Twee keer voor een lunch en één keer om even wat te drinken op het terras. De eerste keer at ik een zeekraalbroodje met oude kaas en guacamole. Echt heerlijk, maar wel heel veel. De tweede keer deelden mijn moeder en ik de bruschetta Hawaï en het brood met kroket. Ook dit was beide erg lekker. Ik ga hier zeker vaker lunchen. 

Lekker de maand door | Foodaholic.nl
Moeke Rhenen

Ik moet bekennen dat ik er nog nooit geweest was en dat terwijl Moeke een super leuke kaart heeft. Moeke Rhenen ligt op een prachtige plek aan ‘t water. Als het mooi weer is kan je hier heerlijk op ‘t terras zitten. 

Wij besloten om er te gaan lunchen voordat wij naar mijn schoonouders gingen. Op ons plekje, in de buurt van de keuken, zien wij al de heerlijkste broodjes voorbij komen. Ik twijfel heel erg tussen de kaaskroketten en een wrap. Ik besluit uiteindelijk voor een caesar wrap te gaan. Erg lekker! Nick gaat voor uitsmijter Moeke, die ziet er ook heerlijk uit. 

Lekker de maand door | Foodaholic.nl
Effe Anders 

Effe Anders zien jullie natuurlijk wel vaker voorbij komen. Sowieso wel op mijn Instagram. Het blijft een zaak waar ik graag kom. Binnenkort openen de eigenaren van Effe Anders ook een espressobar, ben heel benieuwd hoe die gaat worden. Voor nu hield ik het bij Effe Anders op een glas verse sinaasappelsap en een lekkere tosti ham kaas. Ik vind de tosti’s bij Effe Anders altijd lekker knapperig.  

Lekker de maand door | Foodaholic.nl
Koffie & Koffie

Deze hotspot zien jullie natuurlijk net als Effe Anders regelmatig voorbij komen. Deze keer ging ik er samen met mijn moeder heen om wat te drinken. Toen ik zag dat er nog een puntje courgettetaart stond kon ik deze natuurlijk niet laten staan. Ik ging dus voor een taartje en nam daar een lekker sapje bij van rood fruit en banaan. Heerlijk! 

Lekker de maand door | Foodaholic.nl

Leuke uitjes 

Eten op rolletjes in Ede

Net zoals afgelopen jaren kwam ook dit jaar het Foodfestival “Eten op Rolletjes” weer naar Ede. Hoewel ik het aanbod zelf iets minder vond dan afgelopen jaren was er natuurlijk wel genoeg lekkers te vinden. 

Zelf genoot ik van een zak verse frieten, smokey ribs en een vlalala toetje met vla warm gestoofde appel en kletskoppen. Heerlijk! 

Lekker de maand door | Foodaholic.nl
Lekker de maand door | Foodaholic.nl
Lekker de maand door | Foodaholic.nl

Foodpost 

De ecostoof

In het bericht met het recept voor Babi Ketjap konden jullie al meer lezen over de Ecostoof. Ik vind het echt een top product dus daarom benoem ik hem hier ook nog even. 

Gepersonaliseerde bakbox

Ken jij iemand die gek is op bakken, dan is een gepersonaliseerde bakbox van bakken.nl op Yoursurprise een leuk cadeau. 

Ik kreeg een gepersonaliseerde doos opgestuurd en was blij verrast. Ik kreeg een doos met het recept + de ingrediënten voor appel- kaneelmuffins. Ik heb ze gemaakt en ze waren echt heel lekker. Je kan ook boxen bestellen voor double chocolate brownies, chocolate chip muffins en hazelnoot brownies. 

bakbox bakken.nl
Zomer muesli van Mymuesli

De smaken van de zomer zitten in deze muesli. Knapperig, fruitig, zoet en fris tegelijk. De exotische appel passievrucht crunchies laten ons van zon, zee en strand dromen, maken deze muesli extra zomers en laten je echt genieten. De combinatie van knapperige yoghurtsnippers, fruitige aardbeien en tropische kokossnippers zorgt voor een echte zomerse start van jouw dag! Dit zou weleens een nieuwe favoriet kunnen worden. 

Lekker de maand door | Foodaholic.nl

De best bekeken recepten van deze maand

Gelukkig kwamen jullie Foodaholic.nl weer massaal bezoeken. Ik ben daar zo enorm dankbaar voor. De 5 recepten die afgelopen maand het meest bekeken zijn, zijn: 

In de maand juli staan er weer een hoop leuke dingen op de planning. Zo hebben wij een personeelsuitje, het eindgala en start de zomervakantie. Wat ik verder allemaal doe en krijg zullen jullie in de volgende “Lekker de maand door” lezen.

Maak er weer een mooie maand van!

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Comments are closed.