Kerst met The Body Shop | Foodaholic.nl

Kerst met The Body Shop

Sinterklaas is nog niet weg, maar toch ga ik het al over kerst hebben, want The Body Shop heeft weer een heerlijke kerstcollectie. Ik kreeg wat kerstproducten opgestuurd en ik wilde jou daar graag wat meer over vertellen.

In mijn ogen is een cadeautje van The Body Shop altijd een goed idee, maar het zijn ook leuke cadeautjes. Dus of je het nou bij jezelf op een verlanglijstje zet of aan een ander geeft. Leuk is het sowieso.

Shake & Swish Ginger Haircare Duo

Ook in deze tijd met corona blijft het natuurlijk leuk om iemand met kerst even iets moois te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Shake & Swish Ginger Haircare Duo. Een setje van shampoo, conditioner en een hair wrap. Ik moet bekennen dat ik zelf vooral gember in mijn thee doe, maar het schijnt dus ook heel goed te zijn voor je hoofdhuid. Dat is nu het wat kouder is natuurlijk erg prettig. Je huid wordt er minder droog van en ik kan je zeggen dat je haar na het wassen echt super zacht voelt.

Kerst met The Body Shop | Foodaholic.nl

Nourisching Body Butter Trio

In het Nourishing Body Butter Trio pakketje zitten de 3 populairste mini body butters. Het zijn de Almond Milk & Honey Body Butter 50ml, Mango Body Butter 50ml en de Moringa Body Butter 50ml. Ik snap het wel, want naast de heerlijke geuren brengen ze ook fijn aan. Ik vind zelf Body Butters soms echt te vet, maar deze voelen niet te vet aan. Mijn favoriet is de mango, ik denk dat het vooral door de geur komt.

Kerst met The Body Shop | Foodaholic.nl

Lather & Smooth Snow Globe Gift Dome

Als de Lather & Smooth Snow Globe Gift Drome geen kerstcadeautje is dan weet ik het ook niet meer. Dit ziet er namelijk zo kerstig uit! Hoe leuk is het om in dit te krijgen. Ik zou hier in elk geval erg blij van worden. In de Snow Globe zitten fruitige bodyproducten. De geur van aardbei en banaan zorgt ervoor dat je lekker zoet blijft ruiken. Ik moet bekennen dat ik niet zo van banaan houd dus dat mijn voorkeur gaat naar de aardbeien geur, maar zoals ik net al zei. Deze set is wel echt een cadeautje.

Kerst met The Body Shop | Foodaholic.nl

Winter Jasmine Shower Gel

Als je je insmeert met de winter jasmine douchegel ontstaat er een heerlijke schuimlaag over je huid. Ik krijg van de geur echt een kerstgevoel en je voelt je na het douchen heerlijk fris. Douchen met deze douchegel is een perfecte start van de dag als je het mij vraagt.

Softening Body Butters

Dan zijn er nog een aantal special editions softening body butters. De Festive Berry, de warm vanilla en de winter jasmine. Zoals ik bij de douchegel al zei heeft de winter jasmine echt een winterse geur die je aan de kerst doet denken. De geur van de vanilla is heerlijk zacht en die van de Festive Berry heerlijk zoet. De body butters werken 48 uur verzorgend. Ik vind ze erg fijn en door de verschillende geurtjes past er altijd wel eentje bij mijn mood voor die dag.

Kerst met The Body Shop | Foodaholic.nl

Hair Slide Gift Set

Als laatste hebben ze ook nog leuke hair slides. Met de inspirerende woorden die erop staan inspireer je iedereen voor feelgood vibes. Dit is echt zo’n kleinigheidje om voor iemand onder de boom te leggen.

Alle producten die ik hierboven heb benoemd zijn te vinden in de fysieke winkels van The Body Shop, maar ook in hun webshop.

Liefs, Daniëlle

Voor dit artikel “Kerst met The Body Shop!” heb ik de kerstproducten van The Body Shop gekregen. Dit verandert niks aan mijn mening over de producten. Lees voor mijn informatie mijn disclaimer.

Bewaar deze post op Pinterest:

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*