Josephine coffee in Arnhem

Een tijdje terug was er op zaterdag een heerlijk najaarszonnetje! Nick & ik besloten dus een lekker dagje op pad te gaan en gingen gezellig samen naar Arnhem. Naast dat ik de nieuwe Tony’s chocolony puur amandel zeezout kocht en een nieuw hardloopvest gingen wij natuurlijk ook lekker lunchen.

Na een telefoontje met Josephine coffee bleek dat het daar geen enkel probleem was om glutenvrij te eten en dus besloten wij daarheen te gaan! Het is een gezellig zaakje en ze hebben achter een leuk terras! Aangezien het al wel wat frisser was besloten wij binnen te gaan zitten.

Nadat wij ons drinken hadden besteld, ik had een heerlijke verse muntthee met een glutenvrij koekje, kreeg ik de allergenenkaart! Handig! Na een korte uitleg van de serveerster besloot ik voor een broodje eiersalade te gaan!

Na een tijdje kwamen de broodjes. Aangezien het brood er zo lekker uitzag twijfelde ik even of het wel goed was gegaan… Toch altijd spannend!
Het brood was van ‘t stoepje en was erg lekker. Naast de eiersalade zaten er ook gebakken bacon plakjes en zongedroogde tomaatjes op, ook kreeg je een potje met olijvenspread, yum!
Nick zijn broodje zag er ook super lekker uit en als ik hem mag geloven was het ook erg lekker! Hij had Fins brood met pulled pork. Naast de pulled pork zat er komkommer en frambozensaus bij! Erg lekker, maar wel wat aan de pittige kant, daar moet je dus wel van houden.

Josephine Coffee-2
Glutenvrij broodje eiersalade
Josephine Coffee-3
Heerlijk Fins brood met pulled pork

Josephine coffee
Bakkerstraat 22
6811 EH Arnhem
026- 3705110

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

One Comment

  1. Ziet er goed uit!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*