Ingeburgerd | Foodaholic.nl

Ingeburgerd

Pas waren wij samen met Stephan en Nick een middagje in Zwolle… en tja, als je een dagje weg bent hoort daar ook een lekkere lunch bij toch? Wij kwamen terecht bij “ingeburgerd” en wat een leuk zaakje was dat! Het was schitterend weer dus het terras zat vol, maar binnen zat je ook erg gezellig. Leuke inrichting!

Ingeburgerd | Foodaholic.nl Ingeburgerd | Foodaholic.nl

Op de vraag of er ook glutenvrij geluncht kon worden werd er met “natuurlijk kan dat, wij kunnen als op de kaart aanpassen” geantwoord! Hoe fijn is dat!

De naam ingeburgerd verklapt al wel wat er veel op de menukaart staat… BURGERSSS! Maar naast heerlijke burgers kan je er ook terecht voor lekkere broodjes, salades, soep en grillgerechten.
Deze burgertent is in geen mogelijkheid te vergelijken met de burgertent met de grote gele M! De burgers hier zijn niet vet, maar gemaakt met eerlijke producten. Er zijn vleesburgers, visburgers, maar ook aan de vegatarische burger is gedacht… Een zaak waar in principe iedereen welkom is, top!

Jolanda heeft bij ingeburgerd van een lekker Turks broodje met carpaccio genoten. Nick genoot van de burger “rokerig met ei” en Stephan & Danielle hadden allebei de burger “een stap verder”. (Daniëlle kreeg deze burger tussen twee lekker geroosterde boterhammen)

Ingeburgerd | Foodaholic.nl Ingeburgerd | Foodaholic.nl Ingeburgerd | Foodaholic.nl

Nieuwsgierig geworden naar ingeburgerd? Klik dan hier voor de site!
Wij zullen er als wij in Zwolle zijn zeker weer naar toe gaan!

Enjoy!

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*