Ik ben er weer!

Ik ben er weer!

Buiten de red velvet soesjes had ik sinds 5 januari al niks meer geplaatst. Ik had even een korte blogpauze genomen. In januari ben ik namelijk met mijn nieuwe baan begonnen en ik wilde mij even daar op focussen. Maar ik ben er weer!

Het is natuurlijk niet zo dat ik de afgelopen maanden stil gezeten heb. Ik heb juist erg genoten en veel leuke dingen gedaan. Inmiddels zit ik bomvol inspiratie en merk ik dat ik weer lekker wil koken, bakken, fotograferen en schrijven.

Ik zal de komende tijd nog wel wat minder blogs posten als wat jullie van mij gewend waren, maar in elk geval zal er iedere dinsdag en iedere vrijdag een blogpost verschijnen. Ik probeer wel iedere dag iets op Instagram & Facebook te posten. Dus mocht je mij daar nog niet volgen… 😉

Op iedere eerste dag van de maand neem ik jullie mee door de maand ervoor en laat ik o.a. mijn best bezochte blogs en mijn foodpost. Lekker de maand door gaan deze blogposts heten.

Aanstaande vrijdag komt er dan eindelijk weer een recept online en dat is gelijk een leuke, namelijk kip met 40 tenen knoflook. Daarover vrijdag meer!

Ik hoop dat ik jullie weer lekker kan inspireren!

Liefs, Daniëlle

Comments are closed.