Hotspot 'Good Dishes' in Amersfoort | Foodaholic.nl

Hospot ‘Good dishes’ in Amersfoort

Via Instagram kwam ik in contact met Marieke. De eigenaresse van Good Dishes. Begin januari heeft zij deze toffe hotspot geopend in het centrum van Amersfoort. Als je Good Dishes binnenkomt is het gezellig ingericht. Er hangt een goede sfeer. Bij Good Dishes vinden ze gezond eten belangrijk. Dit bieden zij dan ook graag aan in de vorm van salades, verse broodjes en soepen vol natuurlijke ingrediënten. 

Hotspot 'Good Dishes' in Amersfoort | Foodaholic.nl Hotspot 'Good Dishes' in Amersfoort | Foodaholic.nl

Wat ook leuk is, is dat ze outdoor groepstrainingen organiseren en ze je kunnen adviseren over een gezonde levensstijl. Ik kwam natuurlijk niet om te sporten, maar ging wel wat lekkers van de menukaart proberen. Op de menukaart staat duidelijk aangegeven welke allergenen er in iets zitten, handig als je daar op moet letten! 

Het eten

Ik was samen met Nick en na lang twijfelen (veel lekkere keuzes) besloot ik voor het broodje geitenkaas met courgetti en mangochutney te gaan en hij nam het broodje pittige kip. Daar dronk ik een vlierbloesem limonade met munt en citroen bij en Nick had een cola, ik geloof van het merk Naturfrisk.

Hotspot 'Good Dishes' in Amersfoort | Foodaholic.nl
De menukaart
Hotspot 'Good Dishes' in Amersfoort
Broodje pittige kip
Hotspot 'Good Dishes' in Amersfoort
Broodje geitenkaas met courgetti en mangochutney

Wij hebben erg lekker gegeten. De broodjes alleen al waren lekker en het beleg paste erg goed bij elkaar. Zowel over het broodje geitenkaas als over het broodje pittige kip waren wij erg enthousiast. Wij zullen zeker nog eens terugkomen als wij in Amersfoort zijn.

Bij ‘Good dishes’ vind je ook heerlijke zoete lekkernijen die ook nog eens wat verantwoorder zijn. Zoals verschillende soorten bananenbrood, dadelballetjes en gebakjes van SUE. Die laatste nam ik nog mee naar huis. Zo lekker! 

Hotspot 'Good Dishes' in Amersfoort | Foodaholic.nl

Kom jij weleens in Amersfoort? Zo ja, ken jij Good Dishes al? 

Good Dishes – Arnhemsestraat 14 – 3811 LH Amersfoort 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*