High tea bij Brew in Veenendaal | Foodaholic.nl

High tea bij Brew in Veenendaal

Dat ik enorm kan genieten van een high tea wisten jullie natuurlijk al. Via Social Deal kwam ik terecht bij deze deal met ‘Brew’ in Veenendaal. Hoe deze high tea was kan je lezen in deze blog.

High tea bij Brew in Veenendaal | foodaholic.nl

Brew zit nu 5 weken in het centrum van Veenendaal. Het is moderne zaak met een industriële, maar toch warme inrichting. Er staan toffe banken, mooie fauteuils en stoere tafels. Het nodigt je gelijk uit om een fijn plekje uit te zoeken. Bij binnenkomst worden wij erg vriendelijk ontvangen.

Wij zoeken een gezellige tafel op en al snel wordt ons gevraagd wat wij als eerste drankje willen. In principe is dit een glas bubbels, maar een glas verse jus d’orange was ook een optie. Wij kozen de verse jus d’orange. Altijd lekker om mee te starten.

High tea bij Brew in Veenendaal | Foodaholic.nl

High tea bij Brew in Veenendaal | Foodaholic.nl

Na de jus d’orange gingen wij natuurlijk over op de thee. Wat een heerlijke theesoorten waren het. Het waren verse theeën die je met een prachtige theefilter kon zetten. Ze hebben 30 smaken thee. Voor ieder wat wils! Het warme water voor de thee werd iedere keer netjes bijgevuld.

Als eerste werd het zoete bord gebracht. Daarop lagen soesjes, een mini naturel muffin, een mini chocolate chip muffin, bonbons en diamant chocolaatjes. Je proeft bij alles dat het van goede kwaliteit is. Ik vond het zelf fijn dat het niet te groot was allemaal.

High tea bij Brew in Veenendaal | Foodaholic.nl

Vervolgens werd de plank met het hartige gedeelte gebracht. Voor iedereen lagen er 2 sandwiches met kaas en truffelmayonaise en 2 sandwiches met roomkaas en komkommer op. Voor mij lagen er nog 2 wrap rolletjes met gerookte zalm bij en de vriendin met wie ik was had nog een sandwich met ham aangezien zij geen zalm mag. Daarnaast lag er nog een bladerdeeg ricotta spinazie hapje en een bladerdeeg ham kaas hapje. Wij besloten deze te delen. Heerlijk om er iets warms bij te hebben.

High tea bij Brew in Veenendaal | Foodaholic.nl

Als laatste kregen wij per persoon nog 2 heerlijke scones met aardbeien jam en en clotted cream. Deze mogen natuurlijk niet ontbreken bij een high tea.

Wij hebben een erg gezellige middag gehad met heerlijk eten. Ik ga er sowieso nog eens terug voor een heerlijk kopje thee, een lekkere lunch, een stukje taart of gewoon nog eens voor een high tea.

Bij Social Deal betaal je op dit moment €13.50 voor een high tea. Dat is een korting van 51%. Wil je hier ook graag heen? Klik dan hier om deze deal te boeken.

Deze blog is een samenwerking met Social Deal. Dit verandert niks aan mijn mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie. 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*