Heerlijke wentelteefjes met Nilk amandel | Foodaholic.nl

Heerlijke wentelteefjes met Nilk amandel

Wat is er nou lekkerder dan in het weekend uitgebreid ontbijten? Ik doe het dan wel niet ieder weekend, maar ik ben er wel echt gek op. Van Mymuesli ontving ik een lekker pakket met 3 varianten Nilk, verschillende muesli’s en mueslirepen. Dit ter ere van de nieuwe smaak Nilk…. de Nilk Amandel, een ongezoete plantaardige melk. Ik besloot om daarmee een recept te maken en dat werden deze heerlijke wentelteefjes met Nilk Amandel.

Leuk om te weten is dat je vanaf nu t/m zaterdag 7 juli – 19.00 uur op mijn Instagram account kans maakt op een tof Mymuesli pakket ter waarde van €50,-. Daarin zit onder andere de verschillende soorten Nilk en wat verschillende muesli’s.

Aantal: 3 wentelteefjes 

Dit heb je nodig:

 • 3 sneetjes spelt brood
 • 250 milliliter Nilk amandel
 • 1 eetlepel bloem
 • kaneel naar smaak
 • 1 theelepel vanille aroma
 • 2 eetlepels aardbeienkwark
 • Berry white choc muesli van Mymuesli
 • Kokosolie om in te bakken

Zo maak je het:

 1. Doe de Nilk samen met de bloem, het kaneel en de vanille aroma in een kom.
 2. Meng het goed door elkaar.
 3. Verhit een koekenpan en laat daar een klontje kokosolie in smelten.
 4. Leg het brood in het schaaltje met het melkmengsel en laat het even intrekken.
 5. Bak de wentelteefjes in de verwarmde koekenpan aan beide kanten bruin.
 6. Doe er na het bakken de aardbeienkwark bovenop en strooi er wat muesli overheen.

Geniet ervan! 

Heerlijke wentelteefjes met Nilk amandel | Foodaholic.nl

Dit artikel bevat een product wat ik gekregen heb. Dit verandert niks aan mijn mening over dit product. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

One Comment

 1. Oh, zo’n zin in wentelteefjes! Volgende week zaterdag staan ze op de planning. 🙂 Heerlijk weekend ontbijtje.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*