Heeft 't gesmaakt? - week 24 | Foodaholic.nl

Heeft ‘t gesmaakt? – week 24

Het is weer tijd voor een nieuwe week en dus laat ik jullie in deze Heeft ‘t gesmaakt? – week 24 graag weer zien wat er deze week bij mij op tafel stond. Hoewel… ik moet bekennen dat ik 2 dagen ben vergeten haha… Laten we er maar vanuit gaan dat dat door de warmte kwam.

Maandag

Het was een warme dag en dus had ik geen zin om uitgebreid te koken. Wel om te eten, dat natuurlijk wel en dus werd het een simpele maaltijd. Een verse kipburger met champignons, uien, ijsbergsla en aardappelsalade. 

Heeft 't gesmaakt? - week 24 | Foodaholic.nl

Dinsdag:

Ik had deze dag erg veel last van mijn been en even geen puf en zin om te koken. Dus bestelden wij een broodje kip met friet bij cafetaria en kebabhouse Ede. Het is daar altijd erg lekker! Wij bestellen er dan ook graag.

Heeft 't gesmaakt? - week 24 | Foodaholic.nl

Woensdag:

Een warme dag, maar toch besloot ik om de oven aan te zetten en een heerlijke loempiataart op tafel te zetten. Ik was heel benieuwd. Het was een erg gemakkelijk recept. Het recept is van de meiden van Chickslovefood. Een aanrader! 

Heeft 't gesmaakt? - week 24 | Foodaholic.nl

Donderdag en vrijdag:

Oké, ik ga even mijn excuses maken voor de donderdag en vrijdag. Ik ben deze dagen namelijk gewoon te enthousiast geweest met eten en had mijn eten al op voordat het überhaupt op de foto stond. Beide dagen aten wij brood, vrijdags wel heel lekker met een visburger, kaas, salade en ravigotesaus. 

Zaterdag:

Zelfgemaakte koolsalade maak ik altijd graag. Niet moeilijk, lekker wat groenten en op een warme dag lekker fris. Ik zie dat het recept nog niet op mijn site staat dus dat moet ik nog snel doen. Daarbij aten wij visvingers uit de airfryer en aardappelsalade.

Heeft 't gesmaakt? - week 24 | Foodaholic.nl

Zondag: 

Dit recept zag ik in de laatste ‘Hallo’ van de Jumbo. Naanpizza met rode ui, spinazie, brie en courgette. Erg lekker en niet moeilijk om te maken. Lekker om eens te proberen en ik denk dat hij hier nog wel vaker op tafel komt te staan. De rode balsamico uien die erop liggen maken het gerecht helemaal af.

Heeft 't gesmaakt? - week 24 | Foodaholic.nl

Maak er een mooie nieuwe week van! Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Bekijk de ‘Heeft ‘t gesmaakt? van vorige week hier.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*