Heeft 't gesmaakt? - Week 23 | Foodaholic.bl

Heeft ‘t gesmaakt? – Week 23

Tijd voor een nieuwe rubriek op de blog. Ik twijfelde over een weekmenu of een eetdagboek. Ik moet bekennen dat ik zelf de weekmenu’s bij andere bloggers vaak oversla, maar ik het wel leuk vind om te zien wat ze eten. Zelf heb ik besloten om in deze ‘Heeft ‘t gesmaakt?’ rubriek alleen mijn avondeten te delen. Het zijn gewoon foto’s die ik met mijn telefoon maak, dus niet mooi geshopt, maar gewoon zoals het op mijn bord ligt.

Ik moet bekennen dat deze eerste week niet heel spectaculair was qua eten. Er ging iets fout en ik had wat last van de warmte dus een aantal keer iets simpels op tafel. Dat is dan ook helemaal niet erg. Ik denk dat, dat bij iedereen weleens gebeurd.

Maandag:

Op maandag sta ik voor de klas. Meestal zorg ik dan dat er al iets te eten klaarstaat. Als ik dan moe ben hoef ik niet meer uitgebreid te koken. Deze keer had ik op zondag al een pan courgette- broccolisoep gemaakt. Daarbij at ik een broodje uit de oven met sambal smeerkaas. Super simpel, maar wel erg lekker.

Dinsdag:

Ook op dinsdag sta ik voor de klas. Wij besloten om een biefstuk uit de airfryer met toast en rundvleessalade te eten. Deze laatste haalde wij bij een groenteboer in Veenendaal. Gijs van de Hoef. Ik gok dat je daar vaker maaltijden in ‘Heeft ‘t gesmaakt?’ zal zien, want die halen wij daar graag.

Woensdag:

Geitenkaassalades zijn echt mijn favoriete salades. Je kan er heerlijk mee variëren. Deze variant met appel, pancetta en pijnboompitjes staat hier regelmatig op tafel. We hadden nog wat brood over van gisteren, dus lekker toast erbij. Ik zal het recept voor deze salade binnenkort ook nog eens uitwerken en hier met jullie delen, want als je van geitenkaas houdt moet je dit echt een proberen.

Donderdag:

Op donderdag brandde het eten wat wij eigenlijk zouden eten aan. Oeps… maar goed, kan gebeuren. Helaas hadden wij verder alleen niet zoveel in huis en werden het dus uiteindelijk deze pizzabroodjes die wij nog in de vriezer hadden liggen.

Vrijdag:

Oké, op deze foto ziet het er misschien niet heel spectaculair uit, maar deze quesadilla’s met spinazie en cheddar waren echt zo lekker. Aanstaande vrijdag komt het recept hiervan online te staan. Heerlijk met wat guacamole of een ranch dip erbij.

Zaterdag:

Zaterdag gingen wij bij mijn schoonouders eten. In de tijd dat Nick thuis woonde en ik daar in het weekend kwam maakte wij regelmatig Babi Ketjap. Wij dachten dat het misschien leuk was om dat weer eens te maken en mee te nemen. Lekker met wat sajoer boontjes, zoetzure komkommer en rijst.

Zondag:

Zondag haalden wij kibbeling bij de visboer. Super lekker! Ik heb helaas geen foto gemaakt, zit nog niet helemaal in mijn systeem, maar jullie weten allemaal vast wel hoe kibbeling eruit ziet… dus hebben er vast een goed beeld bij. Lekker met ravigotesaus.

Wat stond er bij jou op tafel afgelopen week? Wat lijkt jou het lekkerst uit deze ‘Heeft ‘t gesmaakt’ week?

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Bewaar deze post op Pinterest:

Heeft 't gesmaakt - 23 - Pinterest | Foodaholic.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*