Hapje van cervelaatworst en geitenkaas | Foodaholic.nl

Hapje van cervelaatworst en geitenkaas

Zo het is weer tijd voor een lekker hapje op foodaholic. Dit hapje van cervelaatworst en geitenkaas is door de combinatie van de worst, de geitenkaas, druiven en noten echt een lekkere smaaksensatie! Mocht je de walnoten niet lekker vinden kan je die natuurlijk ook weglaten, maar het geeft juist wel een extra smaak aan het hapje.

Voor 10 stuks

Dit heb je nodig:

  • een cervelaatworst
  • 10 theelepels zachte geitenkaas
  • 5 walnoten
  • 10 druiven

Zo maak je het:

  1. Snijd van de cervelaatworst 10 plakjes af van ongeveer een halve centimeter tot een centimeter dik.
  2. Doe op ieder plakje een theelepel zachte geitenkaas.
  3. Snijd de walnoten in kleine stukjes. (ongeveer in vieren). Snijd de druiven in tweeën. Heb je hele grote druiven moet je zelf even bepalen hoe groot je de stukjes maakt.
  4. Leg twee stukjes druif en twee stukjes walnoot op de geitenkaas en tadaa… er is weer een simpel heerlijk hapje gemaakt!

Geniet ervan!

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*