Saladbowls Albert Heijn | Foodaholic.nl

Gezond eten en bewegen, dat doet mij goed! # Motivationmonday

Goed…. Ik begin deze blog maar meteen even met geklaag… ;)! Nee hoor, maar ik wil jullie wel even kort iets over mijzelf vertellen. Iets wat ik hier op mijn blog niet zo snel zou delen, maar wat je misschien in mijn Instastories al wel voorbij hebt zien komen. Aangezien ik de laatste maanden nogal aan het klungelen ben met mijn gezondheid besloot ik om zelf een stukje van mijn leefstijl te gaan veranderen. Het gezonde eten en sporten moest weer een structureel iets van de week worden. Gezond eten deden wij al wel aardig, maar sporten… dat niet echt! Door een (reumatische) aandoening wist ik vaak gewoon niet hoe of wat, begeleiding in sportscholen is dan niet altijd optimaal en zelf wat aanrommelen zorgde juist vaak voor blessures.

Inmiddels heb ik mijn motivatie gevonden en sport ik bij een hele fijne sportschool. Bij die sportschool word ik begeleid voor zowel mijn voeding als met mijn sporten. Ik heb er weer helemaal zin in en ook al sport ik maar 2x in de week.  Het helpt mij om lekker in mijn vel te zitten, zowel fysiek als mentaal heeft het een positieve uitwerking.

Saladbowl Albert Heijn | Foodaholic.nl

Gezond eten:

Het enigste wat ik soms best wel lastig vind is om gezond eten mee te nemen. Thuis lukt het mij wel aardig, maar op mijn werk is iets wat ik snel kan eten vaak toch het makkelijkste. (Even snel die boterham naar binnen) Ik kan hele maaltijden gaan preppen, maar dan zit ik het waarschijnlijk pas op te eten als de kinderen al naar huis zijn.

En tada… daar kwam Koninklijke Vezet om de hoek kijken. Zij kwamen namelijk bij de Albert Heijn met 3 nieuwe Saladbowls en dat is iets waar ik heel blij van word. Het neemt makkelijk mee, alles zit er al in, dus het enigste wat jij hoeft te doen is het op te eten. Alle 3 de salades zijn zonder toegevoegde suikers, de dressings zijn op basis van groente en … ze bevatten maximaal 450 calorieën.  Alle salades bevatten voedzame koolhydraten en wat ook erg fijn is, is dat ze iedere dag vers worden bereid.

Saladbowls Albert Heijn | Foodaholic.nl

De smaken:

Zoals ik hierboven al zei zijn er 3 verschillende smaken van deze saladebowls.

1. De AH Saladbowl tonijn, ei en groenepaprikadressing; bevat 150 gram groente, is melkvrij, glutenvrij en rijk aan eiwit

2. De AH Saladbowl Kip, veldsla en maisdressing (beetje pittig): is melkvrij, glutenvrij en is rijk aan eiwit

3. De AH Saladbowl Zoete aardappel, geitenkaas en knolseldrij-dressing; bevat 183 gram groente en walnoot

Mijn favoriete salade is die met zoete aardappel en geitenkaas. Naast deze ingrediënten zitten er ook nog walnoten en appels in. Het is een combinatie waar ik heel erg van houd, lekker fris! Na deze salade komt voor mij die met kip. Naast de kip en de veldsla bevat deze salade ook quinoa en een bonenmix. Lekker vullend en rijk aan eiwitten. Als laatste zou ik zelf de salade met tonijn kiezen. Dat komt denk ik door de kidneybonen die er ook nog in zitten, daar houd ik niet zo van…. maar de salade was verder erg lekker hoor! Net zoals de andere 2, dus ik zou ze zeker vaker kopen.

De Saladbowls zijn te koop voor €4,29/€4,79/€4,99 bij de Albert Heijn.

Saladbowls Albert Heijn | Foodaholic.nl

Wil jij ook proeven? #motivationmonday 

Plaats dan vandaag (maandag 12 februari) een sportfoto of sportfilmpje op Instagram of Facebook en gebruik daarbij #ahsaladbowl & #motivationmonday. Tag ook @motivationmonday in je post en wie weet trakteren ze jou dan ook wel op zo’n lekkere saladbowl.

Dit artikel is een samenwerking met Koninklijke Vezet. Dit verandert echter niks aan mijn mening over dit product. 

Saladbowls Albert Heijn | Foodaholic.nl
Genieten van een Saladbowl na het sporten!
image_printPrint

4 Comments

  1. EricaNo Gravatar

    Zo gisteren gehaald bij de ah!
    Was heerlijk bedankt voor je tip! 🙂

  2. Lekker hoor. De kipvariant was onze favoriet.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*