Geniet momentjes #9

Ik heb even getwijfeld of ik deze blog voor deze maand wel online moest gaan zetten. Ik had namelijk niet super veel om met jullie te delen. Ik heb bijna 4 weken ziek op bed gelegen, dus daar is niet veel genieten aan. Toch deel ik een aantal fijne momenten in deze geniet momentjes #9. 

Tekening 

Aangezien de eerste week niemand bij mij in de buurt mocht komen, stuurde Jolanda deze foto naar mij op. Mats had een prachtige tekening voor mij gemaakt, daar krijg je dan toch wel een lach van op je gezicht. Ook van de kinderen op mijn werk kreeg ik mooie tekeningen. Zo lief! 

Geniet momentjes #9 | Foodaholic.nl

My fit supply box

De My fit supply box werd weer gebracht. Deze keer zaten er eigenlijk allemaal producten in die ik goed kan gebruiken. Mijn favoriet is tot nu toe de limonade siroop van Soof in de smaak zoete aardappel, appel en kaneel. Ook kreeg ik nog een fitness hoepel en een pakketje van Basqet erbij geleverd, maar daarover meer in de volgende geniet momentjes. 

Geniet momentjes #9 | foodaholic.nl

High tea bij Brew in Veenendaal

Ik schreef er natuurlijk al uitgebreid een blog over, maar voor social deal mocht ik naar dit toffe zaakje om de high tea uit te proberen. Samen met een vriendin ging ik daar heen. Gezellig na al die weken weer even bijkletsen! Zo fijn! En natuurlijk heerlijk eten erbij dus dat maakt het al helemaal af. 

Geniet momentjes #9 | Foodaholic.nl

Naast dit heb ik natuurlijk genoten van alle lieve berichtjes en kaarten. Fijn om te merken als mensen er voor je zijn en aan je denken! 

Hoe was jouw maand? Heb je leuke dingen gedaan? Maak van oktober een mooie maand! Dat ga ik ook doen! 

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

image_printPrint

2 Comments

  1. Echt balen dat je zo lang ziek bent geweest. Maar wel fijn dat er zoveel mensen aan je denken!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*