Geniet momentjes #8 | Foodaholic.nl

Geniet momentjes #8

Het is tijd om met jullie terug te blikken op de maand augustus. Dat doe ik natuurlijk in deze geniet momentjes #8. Afgelopen maand had ik deels nog vakantie en deels ging ik alweer aan het werk, maar ik heb nog genoeg leuke dingen gedaan.

Tapas eten bij Tres Tapas & Winebar in Veenendaal

Samen met Nick, Jolanda en haar man Stephan ging ik tapas eten bij Tres Tapas & Winebar in Veenendaal. Wij hadden er al heel veel over gehoord, dus waren erg nieuwsgierig. Wij kregen een leuke tafel aan de rand van de zaak toegewezen. Na eerst een verrassingsronde gingen wij daarna tapas bestellen. Ik ging o.a. voor carpaccio, chorizo kroketjes, gefrituurde feta, geitenkaas met spek, pinchos met carpaccio en nog veel meer. Het eten was heerlijk en het was een gezellige avond. Ik ga er zeker nog eens terug.

Geniet momentjes #8 | Foodaholic.nl

De Food Blogger Tour door Tilburg

9 Augustus ging ik gezellig een dagje richting Tilburg om daar kennis te maken met verschillende hotspots. Ik schreef er al een uitgebreide blog over. Die lees je hier. Ik heb erg genoten van die dag en ik ga zeker nog eens terug naar Tilburg.

Foodtour door Tilburg | Foodaholic.nl

Lunchen bij Bagels & Beans

Samen met mijn moeder ging ik gezellig een dagje winkelen in Veenendaal. In Veenendaal zit eigenlijk van alles wel wat, dus als wij niet te ver weg willen is dat een ideale stad. Tussen de middag moest er natuurlijk ook gegeten worden en hoewel er in Veenendaal veel keuze is gingen wij lekker naar Bagels & Beans. Daar deelden wij een broodje met creamcheese, beenham en honing- mosterdsaus en een bagel met bospaddenstoel kroketjes en truffelmayonaise. Die ga ik zeker vaker eten.

Geniet momentjes #8 | foodaholic.nl

Gebakje eten

Dit gebakje is alleen al een plaatje om te zien toch? De banketbakker waar wij normaal altijd heen gaan was al dicht en dus besloten wij naar een andere banketbakker te gaan. Deze was ‘officieel’ ook al dicht, maar aangezien de deur nog open was hadden wij dit niet door. Oeps… haha… Het gebakje smaakte er niet minder om en scheelt toch ook weer een stukje voedselverspilling…

Geniet momentjes #8 | foodaholic.nl

Planner structuurjunkie

Dit is alles behalve ‘food’ gerelateerd, maar ik ben zo’n fan van de structuurjunkie planner van Cynthia dat ik hem toch even met jullie wilde delen. Ik vind het ideaal, omdat ik alles gewoon heel overzichtelijk heb en er leuke opdrachten in staan om meer structuur in je dag te krijgen. Soms best lastig met een huishouden, eigen bedrijfje en werk in het onderwijs … 😉

Geniet momentjes #8 | foodaholic.nl

Weekendje Zandvoort

Samen met Jolanda, haar man Stephan en hun zoontje Mats verbleef ik een weekendje op Center Parcs in Zandvoort. Heerlijk even een weekend naar zee. Ondanks dat het niet heel erg mooi weer was hebben wij wel gezellige dagen gehad. Zo stond bijvoorbeeld ineens dit gigantische hert in het tuintje van het vakantiehuisje. Echt prachtig!

Geniet momentjes #8 | foodaholic.nl

Heb jij genoten van de maand augustus en heb je voor september nog leuke dingen op de planning?

Ik heb in elk geval wel weer erg genoten van augustus en ook van september ga ik weer een mooie maand maken.

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

image_printPrint

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*