Geniet momentjes #7 | Foodaholic.nl

Geniet momentjes #7

Vakantie

De maand juli zit er alweer op, daarom is het tijd om jullie mee te nemen in mijn geniet momentjes #7. De maand waarin mijn vakantie begon. Wat was ik er dit jaar aan toe zeg! Inmiddels zitten we alweer op de helft van de zomervakantie. Het gaat zo snel. Voor mijn collega’s maakte ik deze potten met ‘Het zit d’rop’. 

Geniet momentjes #7 | Foodaholic.nl

Lunchen met een vriendin

Voordeel aan vakantie hebben is dat je wat vaker af kan spreken. Zo heb ik al met een vriendin bij Koffie & Koffie en Effe Anders geluncht. Natuurlijk aten wij ook nog een lekker stukje cheesecake bij Koffie & Koffie. Genieten hoor! 

Geniet momentjes #7 | Foodaholic.nl

Geniet momentjes #7 | Foodaholic.nl

Geniet momentjes #7 | Foodaholic.nl

Oppo choc chip cookie dough ijs

Ik kon ook weer eens naar een evenement gaan. Deze keer werd de nieuwe smaak van Oppo ijs gepresenteerd, namelijk Oppo choc chip cookie dough. Samen met Gwen (oud finalist Heel Holland Bakt) gingen wij chocolate chip cookies maken. Dit kon een ijssandwich worden, maar daar was het iets te warm voor. Natuurlijk proefden wij wel het ijs en ik moet bekennen dat ik die erg lekker vond! Het was een heerlijke middag bij Het rijk van de keizer in Amsterdam. Leuk plekje! 

Geniet momentjes #7 | Foodaholic.nl Geniet momentjes #7 | Foodaholic.nl Geniet momentjes #7 | Foodaholic.nl Geniet momentjes #7 | Foodaholic.nl

Paar dagen Zwolle

Samen met manlief besloot ik om een paar dagen naar Zwolle te gaan. Wij boekten het van der Valk hotel en gingen die kant op. Het was heerlijk weer. Op de eerste dag hebben wij lekker door Zwolle gewandeld en bij het hotel genoten van een borrelplank. De tweede dag gingen wij gezellig winkelen in Groningen. Beide avonden hebben wij uiteindelijk gewoon in het hotel gegeten. De eerste avond ging ik voor een schnitzel en de tweede avond een steak. Fijn om lekker even weg te zijn! 

Geniet momentjes #7 | Foodaholic.nl Geniet momentjes #7 | Foodaholic.nl Geniet momentjes #7 | Foodaholic.nl

Heb jij een fijne maand gehad? In augustus heb ik weer leuke dingen op de planning. Zo ga ik tapas eten, naar Eten op Rolletjes in Zeist en Wageningen en hier in Ede is de Heideweek. 

Fijne augustus allemaal! 

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

image_printPrint

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*