Geniet momentjes #6

Jaja… ik zou er iedere maand mee kunnen beginnen, maar wat vliegt de tijd. Het is alweer juli en over een week begint alweer mijn zomervakantie! Voor nu blik ik nog even terug op de leuke dingen in juni in deze geniet momentjes #6. Lees je mee? 

Taartjes buiten de deur

Ik ben weer lekker een aantal keer taartjes buiten de deur gaan eten. Vaak is dat dan toch wel bij Koffie & Koffie. Heerlijk om nu ook gewoon af en toe op het terras te kunnen zitten. Samen met Nick genoot ik van een Chai Latte en een stuk cheesecake met witte chocolade en aardbeien en samen met Jolanda en Mats genoot ik van een lekker kopje thee en een stuk appeltaart met frambozen. 

Eten op rolletjes in Arnhem

Samen met een vriendin ging ik naar Eten op rolletjes in Arnhem. Het was een erg gezellige dag en we hebben heerlijk gegeten. Je kan er meer over lezen in mijn blog of over zien in mijn vlog. 

Eten op rolletjes - Arnhem 2018 | Foodaholic.nl

Lekkers in het weekend

In het centrum zit een nieuwe bakker en die heeft croissants met banketbakkersroom en aardbeien. Zo lekker, die wilde ik natuurlijk wel proberen. De bakker op een paar 100 meter van mijn huis die heeft heerlijke puddingbroodjes met aardbeienpudding en aardbeien. Dat is ook echt een traktatie om te eten! In het weekend vinden wij dat wij best van zoiets mogen genieten! 

Geniet momentjes #6 | Foodaholic.nl

Foodpost

Afgelopen maand kwam er weer veel foodpost binnen. Zo kreeg ik o.a. mijn nieuwe pakket van Bonduelle, de OERRR producten van Leev, chilisaus met minder suiker en een muesli pakket van Mymuesli. Met die laatste staat trouwens een toffe winactie op mijn Instagram.

De 5 meest bekeken blogs van afgelopen maand zijn: 

  1. Salamirolletjes
  2. Torentje van aardbeien, cake en mascarpone
  3. Toetje met warme appel en bastognekoek
  4. Surinaamse bruine koek
  5. Heerlijke chocolademousse van kokosmelk

Juli belooft weer een mooie maand te worden. Ik heb een paar dagen Maastricht op de planning, een toffe workshop met Oppo ijs en een gezellige barbecue. Ik zeg op 1 augustus vast weer dat de tijd zo snel is gegaan. 

Ik wens jullie weer een mooie maand. Geniet ervan, ook van de kleine dingen! 

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

image_printPrint

2 Comments

  1. Volgens mij zie ik je binnenkort bij oppo ijs. Gezellig!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*