Geniet momentjes #5

Het is alweer 1 juni, de mei maand zit er alweer op. Vandaag neem ik jullie in ‘Geniet momentjes #5’ mee in de leuke dingen die ik mei gedaan, gekregen of gegeten heb. Lees je mee?

Nieuw bankje op het balkon

2 jaar terug kochten wij een fijne loungebank voor op ons balkon. Helaas was deze nog geen jaar later al gaan roesten en konden wij hem (na veel pijn en moeite) terugbrengen naar de winkel. Afgelopen zomer hadden wij alleen 2 stoelen op het balkon. Ze zaten heerlijk, maar echt praktisch was het vaak niet. Uiteindelijk gingen wij op pad naar de Ikea om wat leuke spullen voor op het balkon erbij te kopen. Ons oog viel op dit heerlijke bankje en die namen wij mee. Inmiddels heb ik iedere dag met mooi weer wel even lekker buiten gezeten (oké… gelegen moet ik zeggen). Veel geniet momentjes deze zomer op ons balkon dus.

Geniet momentjes #5 | Foodaholic.nl

Tea special bij Koffie & Koffie

Voor moederdag plannen Jolanda & ik altijd een high tea met onze moeder. Dit jaar gingen wij naar Koffie & Koffie…. Juist, de locatie waar Nick en ik ons feest gaven. Ook nu was het weer heerlijk. Lekkere wraps met parmaham, broodjes met pesto en parmezaanse kaas, broodje brie en broodjes met knoflook kip stonden op de hartige etagere en op de zoete stonden een stukje cheesecake, chocoladetaart, carrotcake, brownie, chocoladecake, appeltaart met framboos, naturel appeltaart en appeltaart met noten en abrikoos. Genieten!

Geniet momentjes #5 | Foodaholic.nl

Mijn eerste vlog

Stiekem was dit best heel erg leuk om te doen. Via Instastories plaats ik natuurlijk weleens ‘vlogs’, maar ik had nog nooit op mijn Youtube kanaal een vlog geplaatst. In samenwerking met Eten op rolletjes heb ik besloten om dit wel te doen. Heb jij hem al gezien? Het was nog best even een karweitje om uit te zoeken hoe het programma werkte om te editen, maar voor een eerste keer niet slecht toch? 16 juni ga ik met een vriendin naar Eten op Rolletjes in Arnhem. Dan zal ik aan de slag gaan met Vlog nr. 2.

Eten op rolletjes - Ede 2018 | Foodaholic.nl

Healthy people

Van Healthy People kreeg ik een lekker pakketje met nootjes, gember honing water, frambozen puree en blauwe bessen puree. De nootjes heb ik zo opgesnoept, maar met de andere spullen maakte ik dit heerlijke ontbijtje. Zo wil ik altijd mijn dag wel beginnen.

Helaas waren er in april en mei wat problemen met mijn site. Inmiddels is alles opgelost en werkt het dus weer naar behoren. Mijn excuses voor diegene die er last van hebben gehad! 

Nu is het weer tijd voor een nieuwe maand, een drukke maand zo vlak voor de zomervakantie, maar ik ga er weer een mooie maand van maken! Ik wens jullie ook een mooie maand en geniet ervan! 

image_printPrint

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*