Geniet momentjes #4

Zo, het is alweer 1 mei. Tijd om terug te blikken op een gezellige maand. Het wordt misschien niet zo’n lange post aangezien ik over een aantal dingen een losse blogpost wil schrijven. Lees je mee? 

Een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste 

Met het feest in het vooruitzicht besloot ik eens een uitgebreide behandeling bij de schoonheidsspecialiste te boeken. Wat was het fijn even lekker te ontspannen. Ik wilde voor het tekenen in elk geval ook mooie nagels dus die liet ik ook gelijk maar even doen. Helaas hebben ze het niet gered tot aan het feest, maar gelukkig kon mijn zus mijn nagels toen nog een mooi kleurtje geven. 

Le Perron Ede

Op zaterdagochtend naar het centrum en nog niet ontbeten hebben… oeps… Wij kwamen terecht bij het nieuwe zaakje Le Perron en namen daar een lekker croissantje met ham & kaas. Ik kende Le Perron al uit Rotterdam en Wageningen en ben blij dat hij nu ook in Ede te vinden is. 

Geniet momentjes #4 | Foodaholic.nl

De Foodybox

De Foodybox van “Kroon op het werk” kwam weer binnen. Blijft altijd een feestje. Ik ben in elk geval al met de zwammen aan de slag gegaan en de heksenkaas staat deze week nog op het menu. Benieuwd wat ik ermee gemaakt heb? De recepten zullen zo snel mogelijk op Foodaholic.nl verschijnen. 

Geniet momentjes #4 | Foodaholic.nl

16 & 22 april <3 

Op 16 april werden Nick en ik man en vrouw, want ja… dat is ook bij een geregistreerd partnerschap. Deze dag zelf vierden wij dit klein met onze ouders, zussen, zwager en neefje. Op zondag 22 april vierden wij dit wat groter. Wij hadden ons feest bij Koffie & Koffie en het was precies zoals wij hadden gehoopt, misschien nog wel beter. Ik heb besloten om over deze 2 dagen binnenkort iets uitgebreider te schrijven dus voor nu laat ik het even hierbij. 

Valencia 

De dinsdag na ons feest vlogen wij naar Valencia. Een mooie Spaanse stad. Wat ik ervan vond en wat wij allemaal gedaan hebben komt ook allemaal nog in een aparte blog. Anders gaat deze wel erg lang worden… 

Geniet momentjes #4 | Foodaholic.nl

Leuke samenwerkingen

Jullie hebben deze maand verschillende blogs voor samenwerkingen voorbij zien komen. Zo testte ik een laptop voor CoolBlue, ging ik aan de slag met Stompetoren kaas, testte ik de nieuwe smoothies van Natur en maakte ik mijn eerste Bonduelle gerecht. 

Aankomende tijd komen er ook weer leuke samenwerkingen aan. Zo ga ik aan de slag voor het leuke foodfestival ‘Eten op Rolletjes’ en ben ik natuurlijk weer aan de slag gegaan met een nieuwe challenge van Bonduelle. 

Afgelopen maand was het (komt vast door het mooie weer) iets minder druk op Foodaholic.nl, maar ik mag niet klagen, want wat een hoop mensen komen dagelijks mijn berichten bekijken. Daar ben ik jullie zo dankbaar voor! 

De 5 meestgelezen blogs van afgelopen maand zijn: 

  1. Salamirolletjes
  2. Toetje met warme appel en bastognekoek
  3. Torentje van aardbeien, cake en mascarpone
  4. Heerlijke chocolademousse met kokosmelk
  5. Surinaamse bruine koek

Ik wens jullie allemaal een hele mooie nieuwe maand! Geniet ook van de kleine dingen. 

image_printPrint

2 Comments

  1. Ben benieuwd naar je blogs over het feest, en over de reis natuurlijk.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*