Geniet momentjes #2 | Foodaholic.nl

Geniet momentjes #2

Oh oh… ik had jullie iedere week een update beloofd. Nou goed, dat liep even anders. Voor nu dus mijn geniet momentjes van afgelopen 2 weken. Lees je mee?

Rita 

Rita was één van de eerste series die ik op Netflix ging kijken. Ik vind het een heerlijke serie. Seizoen 4 stond inmiddels alweer even online en inmiddels heb ik dat seizoen ook gezien. Het was even schakelen door de terugblikken tussen vroeger en nu, maar alsnog erg leuk om te kijken. Ik ben zelf natuurlijk ook werkzaam in het onderwijs en vond het leuk om de Scandinavische manier van werken terug te zien, maar daarnaast ook het sarcasme waarmee er naar sommige onderdelen werd gekeken.
Ken jij deze serie ook?

#topyourTUC

Voor de bloginsiders actie van ‘Uit Paulines Keuken’ mocht ik meedoen met de #topyourTUC challenge. Hiervoor kreeg ik een leuk pakketje thuisgestuurd met de verschillende TUC soorten. Voor 2 soorten moest ik dan een topping bedenken. Ik ging voor de volgende 2 varianten.
Een TUC cheese met een homemade kip pesto salade bestrooit met Parmezaanse kaas. Een TUC original met een plakje ossenworst, truffelmayonaise en Amsterdamse ui. Waar zou jij je TUC mee toppen?

Smulfruit – Spaar leuke Disney Emoji’s. 

Appels met Mickey & Minnie, peren met Cars of blauwe bessen met Elsa. Dat klinkt alleen al fantastisch toch? Helaas is uit onderzoek gebleken dat er door kinderen nog steeds te weinig fruit gegeten wordt. Fruitmasters en Disney hebben daarom de handen ineengeslagen. Bij een verpakking van appels, peren of blauwe bessen van Smulfruit krijg je een kaartje met een sticker van een Disney Emoji. Via de site van Smulfruit is een gratis stickerboek te bestellen om deze toffe stickers in te plakken en daarnaast staat er op ieder kaartje een code en met die code kan je sparen voor leuke bagclips. Voor 4 codes heb je er al één.  In totaal zijn er 25 om voor te sparen. Leuke stimulans om kinderen meer fruit te laten eten! Ik kreeg zelf een lekker pakketje met appels en peren, stickers en de Bagclip van Elsa & Tinkerbell en ik heb heerlijk genoten van het al het fruit! Ik zou hierdoor als kind zeker fruit gaan eten ;-)!

Geniet momentjes #2 - Smulfruit | Foodaholic.nl

Twix koffiemomentje

Een ander pakketje wat ik deze week mocht ontvangen was van TWIX. TWIX is perfect voor bij je koffiemoment. Ik maakte dan ook een foto voor Instagram met een kopje cappuccino erbij. De TWIX talk praatjes die erbij zaten vond ik erg grappig. Praat jij liever over Koetjes of Kalfjes? Er kwamen leuke reacties op. Ik ga zelf voor de kalfjes, want dat doet mij denken aan de lente!

Chocolade kruidvat

Als je een pakketje openmaakt en er een kaartje bovenop ligt met de tekst “A balanced diet is chocolate in both hands’ dan weet je dat het goed zit. Kruidvat verkoopt sinds kort 4 nieuwe chocoladerepen. De smaken zijn; Melk caramel seasalt, Melk coffee & cookie, Puur almond seasalt en Puur met gember. Welke ik het lekkerst vind weet ik nog niet, maar houd vooral mijn Instagram in de gaten, want daar komen ze vast allemaal voorbij. De repen zijn goed voor het milieu, want ze zijn UTZ gecertificeerd, hierdoor weet je dat de cacao gemaakt is met respect voor de mens en de natuur. Welke smaak lijkt jou het lekkerst?

Geniet momentjes #2 - Chocoladerepen Kruidvat | Foodaholic.nl

Wie is de mol?

Jaja… afgelopen zaterdag was alweer de finale van Wie is de Mol? 2018. Heb jij ook gekeken? Ik moet bekennen dat ik de eerste paar afleveringen op Jan zat, maar daarna vond ik het te voorspellend en kreeg ik een blinde vlek. Ik zat vol op Ruben en had het dit jaar dus weer mis. Het blijft een heerlijk spel! Had jij de mol goed geraden?

Uit eten bij de Heksenketel

Hieperdepiep Hoera! Vriendlief was jarig en dus gingen wij gezellig een hapje eten. Deze keer gingen wij naar de Heksenketel in Ede. Hij nam vooraf de carpaccio en als hoofdgerecht spareribs. Ik nam geen voorgerecht en ging voor de lady spareribs (een klein portie). Ik heb zelf geen foto’s gemaakt, maar vriendlief zette zijn eten wel even op de foto voor jullie!

Valencia!

Yeah, wij hebben onze vakantie geboekt. Wij gaan naar Valencia en ik heb daar zoveel zin in. Mooie stad, lekker eten en strand in één trip. Heb jij nog leuke tips voor deze stad? Laat het mij dan vooral weten!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*