Geniet momentjes #1 | Foodaholic.nl

Geniet momentjes #1

Op social media gaven jullie aan soms wat meer ‘persoonlijke’ dingen te willen lezen op mijn blog en jawel…. vanaf vandaag zal ik (proberen) jullie iedere week mee te nemen in een aantal geniet momentjes van de afgelopen week. Nu moet ik wel bekennen dat deze keer er stiekem ook wat dingen tussen zitten die al ietsje ouder zijn.

De GRAMMIE… 

Soms kan je ergens heel trots op zijn, maar trots zijn op jezelf is soms best wel lastig. Ik mag bij deze wel zeggen dat ik onwijs trots was op mijzelf toen ik de GRAMMIE in mijn handen had. De GRAMMIE is een Instagram- Markering magazine gemaakt door Amber van The social good girl. Amber volg ik al jaren en met haar tips en tricks ben ik enorm gegroeid op Instagram. Een paar maanden geleden benaderde Amber mij om te vragen of ik een Instalicious recept wilde maken en daarmee kwam ik dan in de GRAMMIE te staan. Whoop whoop… super stoer toch? Ergens vond ik het ook wel een beetje spannend, want met mijn visus heb ik niet altijd even helder of een foto goed duidelijk is, maar goed… Dit is echt een plaatje geworden vinden jullie niet? Ik ben in elk geval erg blij met dit ‘Hawaïaans feestje in een kom’.

Geniet momentjes #1

De Fantostibox… 

Afgelopen dinsdag kwamen Roland & Peter, misschien beter bekend als de Spijsbereiders, langs met hun Fantostibox. In deze box waren de 3 varianten te vinden van de Fantosti. Deze tosti’s liggen vanaf afgelopen woensdag in de diepvries bij de Albert Heijn. Er zijn 3 varianten, namelijk een tosti van maisbrood met tonijn, cheddar, tomatentapenade en rode ui. Een tosti van speltbrood met jong belegen kaas, geitenkaas, harde Italiaanse kaas, gorgonzola en tomatentapenade en een tosti van zuurdesembrood met pepperoni, mozzarella, basilicumpesto en tomatentapenade. Ik vond ze alledrie echt heerlijk, maar mijn favoriet was denk ik toch die van zuurdesembrood. Heb jij deze tosti’s al geproefd?

Feestoutfit… 

Jawel… ik ben geslaagd voor mijn outfit voor ‘ons feest’. Het belangrijkste vond ik dat het iets ‘specialer’ zou zijn als wat ik normaal zou dragen, maar dat ik mij er toch erg prettig in zou voelen. Dat is gelukt. Ik ga jullie er nu natuurlijk nog niks over vertellen, maar na ons feest zal ik nog een uitgebreide blog schrijven, natuurlijk met foto’s van ons feestje en de dag zelf. Wij vieren het helemaal op de manier zoals wij het prettig vinden en daar heb ik zoveel zin in! Het schiet nu echt op…!

Dit waren voor nu mijn geluksmomentjes van afgelopen week. Vind jij het leuk om zo’n artikel te lezen? Laat het mij dan vooral even weten! 

Wat was jouw geluksmomentje van afgelopen week?  

 

 

image_printPrint

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*