Gastblog: Update over Weight Watchers

Whihooo… tijd voor een nieuwe update over Weight Watchers. Het begin is er! Ik heb een weegschaal gekregen van Danielle en ik heb me ein-de-lijk weer kunnen wegen. Voor nu staat de stand op -4,9 kilo! Nog niet heel super, maar als ik kijk naar de hoeveelheid chocola van de afgelopen weken, valt het me niet tegen.

Ik begin aan mijn broeken te merken dat ik ben afgevallen. Ze zakken gewoon af. En dat terwijl ze een aantal weken terug echt nog knelden bij mijn buik wanneer ik zat.

Gastblog| Update over Weight Watchers | Foodaholic.nl

Voor mijn verjaardag heb ik een leuke lunchbox gekregen. Ik probeer die regelmatig te vullen met fruit (= 0 sp) als tussendoortje voor op mijn werk. Op mijn vrije dagen, eet ik tegelijk met Mats fruit. Nu het zomerse fruit weer in de schappen ligt, gaat dat helemaal goed komen.
Nog een voordeel van de lente is dat we weer lekker naar buiten kunnen. Mats vindt het heerlijk op de driewieler, dus doen we regelmatig een rondje. Ook geniet hij van voorop de fiets, dus ook fiets zullen we vaker pakken.

Nu al het geregel omtrent de aan- en verkoop van een woning achter de rug is en ik wat meer rust in mijn hoofd, zal ik wat meer kijken tussen de recepten in de app van Weight Watchers. Er staan echt heel veel recepten in, daar kan ik zeker nog wat inspiratie (en motivatie) vandaan halen. Danielle had er laatst al één met jullie gedeeld.

Tot over 2 weken! Dan deel ik weer een nieuwe update!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*