Gastblog: Laatste Weight Watchers update, wat vond ik ervan?

Ik ben nu 3 maanden bezig gegaan met Weight Watchers en ik heb besloten om er mee te stoppen. Het is tijd om de balans op te maken…

Het eindresultaat is dat ik 5,1 kilo afgevallen met behulp van Weight Watchers! Alle beetjes helpen, maar het is niet de hoeveelheid die ik had gehoopt.
Dat is mijn eigen schuld. Door drukte omtrent verhuizing en werk, een rondhuppelende dreumes en vermoeidheid, heb ik gewoon te weinig tijd gehad om me volledig in te zetten. Wellicht had ik me toch in moeten schrijven voor de bijeenkomsten voor het laatste stapje motivatie.

Ondanks dat dit voor mij op dit moment niet het gewenste resultaat heeft gegeven ben ik wél enthousiast over de methode. Je kunt eten wat je wilt binnen jouw aantal SmartPoints, waardoor je gewoon van dat stukje chocola, bakje chips of wijntje kan genieten. Door het grote aantal producten zonder punten, kan je je menu gemakkelijk uitbreiden met extra groente, fruit of bijvoorbeeld kip.

Het sleutelwoord voor een goed resultaat is naar mijn mening: Plannen.
Met een goede (eet)planning en de juiste motivatie gaat afvallen met Weight Watchers je zeker lukken!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*